offline ![]() guarana majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
To jest najprawdopodobniej deska podłogowa dąb lub dąb szary. Oczywiście lakierowana na wysoki połysk. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Zetka inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Saszka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Borynka majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
heheheh Borynka, podsunęłaś pomysł na zaoszczędzenie pieniędzy, zamiast wydawac na panele, kupić sobie linoleum, nabłyszczyć i efekt taki sam;D...co do lakieru Kasiunia, to wielu producentów ma w swojej ofercie lakiery wysokopołyskowe, ja korzystałem raz z takiego lakieru i był to bodajże Flugger, dostępny w macie, półpołysku i połysku |
| |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
|
co to za podłoga
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 5679 Grupa: Wykańczamy... Jak dla mnie fototapety są już passe, nie zdecydowałabym się na nią.
- Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć! Zastanawiam się właśnie nad tym jaki nawilżacz powietrza wybrać do domu. Ostatnio coraz ciężej mi się oddycha, powietrze jest suche w mieszkaniu bo też b...
- Jaka sztukateria? Liczba postów: 38 Grupa: Wykańczamy... No to mamy sprzeczne opinie bo mi na przykład sztukateria którą znalazłem w sklepie https://decorsystem.pl/ bardzo się spodobała i mocno rozważam jej zakup. Co....
- szlifierka Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... a to tego nie znałam. Czeka nas zakup szlifierki, więc chętnie sprawdzę.
- Jaki taras - drewno czy płytki?? Liczba postów: 425 Grupa: Wykańczamy... A jakie meble na taras polecacie? Czy drewniane to dobra opcja? Tutaj https://gardenspace.pl/meble-na-taras-dr ewniane widziałem takie i spodobały mi się przyzna...