firma budowlana

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

23 maja 2017, 21:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Was! Chciałbym się poradzić w kwestii firmy budowlanej, nie wiem jaką wybrać. Wiecie jak to jest z takimi firmami, mialem już nie raz do czynienia z taką firmą i jak na razie żadna nie okazała się godna polecenia. Poszukuję jakiejś sprawdzonej firmy, kogoś kogo już sprawdziliście i możecie z czystym sumieniem mi polecić. Kolega poleca mi bardzo fajną firmę budowlaną która robiła prace wykończeniowe u niego w domu, i jest bardzo zadowolony. Chciałbym jednak poznać też Wasze zdanie na ten temat ?

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 23 maja 2017, 21:06
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2017, 06:53

Akurat sam mam kilka namiarów na dobre i godne zaufania firmy budowlane, więc jeżeli w dalszy ciągu wątek jest aktualny to mogę podać kilka adresów. Skąd dokładnie jesteś? Poszukaj też w dziale z ogłoszeniami na forum.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2017, 11:52

Witaj, mogę Ci polecić firmę budowlaną, która budowała nasz dom. Firma jest z Izabelina, działają na terenie województwa mazowieckiego. Budowali u nas pod klucz - od projektu aż po ściany i podłogi. Zamawialiśmy u nich także bramę garażową :) Firma jest naprawdę godna polecenia - solidna i terminowa. Przyznam, że bałem się budowy, znajomi straszyli, że to istny koszmar, ale u nas było zupełnie inaczej, mamy bardzo dobre wrażenia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2017, 08:44

Akurat tak się składa, że na co dzień zajmujemy się budową domów z drewnianych bali, wiec jeżeli w dalszym ciągu szukasz dobrej firmy budowlanej to zerknij na www.NaturalLogHomes.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2017, 18:24

Mój dom budowała firma DD Projekt z Krakowa. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo wspierają podczas całego procesu budowlanego. Do tego z tego ci się orientuję to teraz mają zniżkę nawet 25% właśnie na budowę domu, więc grzechem byłoby nie skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 09:15

Prowadząc firmę budowlaną warto zadbać o to, aby pracownicy, którzy znajdują się na różnych inwestycjach posiadali odpowiednie zaplecze sanitarne. Nie jest to wcale takie trudne jakby się mogło wydawać. Tutaj http://boxdesign.com.pl/kontenery-sanitarne/< /a> bowiem są dostępne kontenery sanitarne.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 19:35

Również mogę polecić firmę budowlaną - DMD Budownictwo. Firma z okolic Warszawy, nam w Markach budowali dom pod klucz. Doświadczenie i profesjonalizm w obsłudze widać od razu, nas akurat obsługiwali podczas budowy p. Ola i p. Tadeusz. Właściciel firmy rownież super kontaktowy, też nam w kilku sprawach pomagał. Wrażenie ze współpracy mamy bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 09:50

Tutaj polecam sugerować się również opiniami i doświadczeniami znajomych w Twoim otoczeniu, na pewno każdy zna i może polecić dobrą firmę budowlaną której warto zaufać. Ważne aby była ona również terminowa.

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 20:24

Użytkownik Gość: kass87 napisał: Również mogę polecić firmę budowlaną - DMD
Budownictwo. Firma z okolic Warszawy, nam w Markach budowali
dom pod klucz. Doświadczenie i profesjonalizm w obsłudze
widać od razu, nas akurat obsługiwali podczas budowy p.
Ola i p. Tadeusz. Właściciel firmy rownież super
kontaktowy, też nam w kilku sprawach pomagał. Wrażenie ze
współpracy mamy bardzo dobre.

Tez jestem klientem firmy DMD Budownictwo i tez moge polecic wspolprace z nimi. W 2016 roku wybudowali nasz dom pod Warszawa. Budowa przebiegala wrecz wzorowo, na podstawie ustalonego harmonogramu, zgodnie z ustaleniami. Firma wywiazala sie ze swoich obowiazkow wrecz wzorowo, naprawde budowa domu z nimi to jest przyjemnosc :) Kazdemy inwestorowi zycze takiej ekipy, choc wiem, ze niestety nie jest to regula.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2017, 10:36

My budowaliśmy dom pod Warszawą z firmą Espiro Property, budowa domu jednorodzinnego przebiegła bez żadnych problemów, wszystko szło zgodnie z planem i ustalonym harmonogramem. Panowie to profesjonaliści, gorąco polecam tę firmę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • meble na wymiar Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Zastanawiam się nad nową aranżacją łazienki i spodobały mi się propozycje, które oferuje Meble łazienkowe na wymiar Knurów. Nowoczesne meble na wymiar pozwalają...
  • Przygotowanie gładzi Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Tak, dolewanie wody po wymieszaniu potrafi wszystko zepsuć – wtedy masa traci swoje właściwości. Lepiej dosypywać suchej gładzi, niż rozcieńczać już gotową. Kon...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • ekscytująca gra Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... the baby in yellow is not a horror game with continuous blood or jumpscares, but it makes players shiver with mystery, strangeness and unpredictability. Under t...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20042 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 246

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >