hello

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

dziś, 12:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Tworzę krótkie filmy instruktażowe i szukam narzędzia, które pozwoli mi szybko edytować materiał bez skomplikowanych funkcji. Chodzi o wycięcie zbędnych fragmentów, czasem dodanie tekstu lub podkreślenie ważnych momentów. Co warto wypróbować?

Ten post był edytowany przez PiterFreide dnia: dziś, 13:00
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 13:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Zajmuję się podobnymi zadaniami i mogę polecić program Movavi. Idealnie nadaje się do takich celów, ponieważ pozwala szybko edytować filmy bez zbędnych komplikacji. Używam go do nagrań lekcji: wycinam przerwy, dodaję podpisy, a wszystko to zajmuje minimum czasu. Bardzo wygodne jest to, że nie trzeba zagłębiać się w skomplikowane ustawienia — wszystko działa intuicyjnie i stabilnie.

Ten post był edytowany przez elenagorbova dnia: dziś, 13:01
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• EvaCar Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... U mnie było dokładnie tak samo. Szukałem mat które wytrzymają prawdziwy off-road i odkąd założyłem te EVA 3D do Jeepa, błoto zostaje w komórkach, nic nie przeci...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Where Can I Get the Best Assignment Help in Austra... Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Hi, I’m Stive Joy, an Australian author and university student who writes about real academic experiences and practical learning strategies. My work often explo...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • karma Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Dzień dobry, kolega z pracy wspomniał o sucha karma dla kota przy okazji rozmowy o karmach. Sprawdziłem i faktycznie wszystko wygląda sensownie. W Polsce testow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20930 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 319

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */