jak dobrać odpowiedni krem do swojej cery?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 lutego 2017, 09:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Potrzebuję kupić krem do cery trądzikowej. Czytałem trochę o skórze tutaj https://www.iwostin.pl/budowa-i-funkcje-skory i zastanawiam się jaki kosmetyk wybrać. Możecie coś polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2017, 21:20

Ja polecam skorzystać z usług Medycyny Estetycznej http://elesthetic.pl/. Miałam problemy z cerą i nie pomagały ani leki ani kosmetyki. skorzystałam z indywidualnie dobranej terapii i od razu widziałam efekty. Bardzo rzetelne podejście. Pani doktor zdiagnozowała mój problem i dobrała odpowiednie zabiegi. Polecam

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 30 marca 2017, 21:21
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2017, 21:42

a pytałaś w aptece? Takie kremy właśnie tam najlepiej kupować. Ja mam taką fajna aptekę u siebie http://aptekapultusk.pl/ gdzie jest bardzo duży wybór kosmetyków leczniczych i tych pielęgnacyjnych do każdego rodzaju skóry. Zobacz u siebie w mieście, na pewno w aptece podpowiedzą który będzie odpowiedni dla ciebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2017, 22:59

Fajnie, dzięki wielkie za porady :)
---
https://pobierzgry24.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2017, 09:47

zawsze można zapytać ekspedientki w sklepie albo farmaceutki w aptece.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2017, 14:52

Powiem wam, że od kiedy zamawiam większość rzeczy przez siec to także aptek szukałam internetowych. Ostatnio trafiłam na Apteka Lubelska i bardzo podoba mi się ich asortyment!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2018, 15:04

To zależy jaki masz rodzaj cery. Proponuję skorzystać z oferty wysokiej jakości produktów sklepu Calluna Medica. Mają do wyboru kosmetyki pielęgnacyjne dostosowane do każdej skóry. Ja na przykład miałam odbarwienia na twarzy po stosowaniu terapii hormonalnej i najlepszy dla mnie okazał się naturalny krem wybielający i redukujący przebarwienia oraz maseczka redukująca przebarwienia WŁOCHY. Zajrzyj na stronę i zamów sobie odpowiedni zestaw.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2021, 22:46

Przede wszystkim trzeba określić jaki mamy typ skóry. Innej pielęgnacji wymaga skóra naturalna, naczynkowa czy tłusta. I nie chodzi tylko o dobór kosmetyków ale i rodzaj zabiegów pielęgnacyjnych. Jeśli mamy problem z oceną jaką mamy skórę, jakie kosmetyki będą dla nas najlepsze to warto doradzić się kosmetyczki, zapoznać się z poradami w sieci.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2021, 13:50

Nie mam poważnych problemów ze skórą, ale mam wiele produktów do pielęgnacji skóry, które utrzymują moją skórę nawilżoną i ładną. Ale znalezienie najlepszych produktów zajęło mi trochę czasu. Próbowałem wielu z nich w różnych cenach, a produkty Avon podobają mi się najbardziej. Oto internetowy Katalog Avon, w którym możesz zobaczyć, co oferuje, a być może będzie dla Ciebie pomocny.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2021, 23:50

Dziękuję za rady w tym temacie. Mam problemy ze skórą od urodzenia, stosuję różne kremy i ciężko szczerze mówiąc coś znaleźć pode mnie. Obecnie najlepszym wyborem dla mnie będą kremy naturalne ze sklepów internetowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maszyny CNC - nowa czy używana? Liczba postów: 32 Grupa: Trudne tema... Zbierając materiały do projektu związanego z automatyką przemysłową natknąłem się na ofertę firmy NORD. Okazuje się, że mają naprawdę szeroką gamę motoreduktoró...
  • Nowoczesna edukacja Liczba postów: 89 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku skorzystałem z kursów w Glossa - https://glossa.pl/szkolenia-jezykowe/ , bo zależało mi na efektywnej nauce języka w przyjaznym i profesjonalny...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 339 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 69 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Firmy które produkują ubrania Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Zwracam ogromną uwagę na jakość odzieży, którą kupuje. Jeśli szukacie wysokiej jakości odzieży skórzanej dla kobiet lub mężczyzn, to polecam Wam sprawdzić ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20685 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 247

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >