jak z mieszkaniami w kryzysie

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

21 października 2011, 13:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
jestem nowa na forum więc przepraszam jeżeli dam jakąś plamę ;)
Chciałam się co sądzicie o tym całym rozgłosie o kryzysie w Polsce co do nieruchomości, chciałabym kupić mieszkanie teraz, ale nie wiem czy się wstrzymać czy teraz kupić, co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2011, 14:32

wiesz co no trudno oceniać to bo nie jestem żadnym jasnowidzem ;) a nie pamiętasz jak było w poprzednim kryzysie? pytam bo ja nie pamietam hi hi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2011, 13:51

ja radze poczekac do kryzysu bo wtedy deweloperzy musza zlapac sie za kieszen no i jak nie zrobia promocji to zostana na lodzie

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 09:59

Moim zdaniem nie ma co czekać. Jak już kryzys przyjdzie nikt dobrego kredytu nie dostanie - a to równie ważny aspekt. Ja jestem w trakcie załatwiania formalności do kredytu i kupna, teraz cześć deweloperów robi wyprzedaże mieszkań z poprzednich 'roczników'.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 15:40

Zgadzam się z Ingą moim zdaniem to bardzo dobry moment na kupno mieszkania, zwłaszcza korzystne dla tych co mogą skorzystać z programu Rodzina na Swoim, bo tylko do końca 2012 roku a kryzys kryzysem i tak mieszkania schodzą, a ceny po nowym roku miały spaść, ale zobaczymy...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 17:21

To prawda, widzę w ofertach agencji nieruchomości więcej tanich mieszkań, ale też jest duża rotacja, bo te tanie są od razu wykupywane, a na ich miejsce pojawiają się nowe. Na zdrowy rozum - tylko czekać aż zaczną drożeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2013, 18:32

już nie ma RnS i Mieszkania dla młodych też prędko nie wejdzie, więc szukajcie wyprzedaży,promocji bo deweloperzy organizują fajne akcje

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2013, 19:40

Dobrze jest odwiedzac targi mieszkaniowe

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 21:03

Fajne oferty ma teraz Deweloper SGI - Mieszkania Poznań. Inwestycja dosyć ciekawa i atrakcyjna cenowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2013, 12:20

Jeśli chodzi o samą inwestycję to radzę zainteresować się nieruchomości komercyjnymi - to na nich można zarobić najlepsze pieniądze. To nie jest przypadek, że hale magazynowe mają takie wyceny, to nie potrwa długo. Sądzę, że w ciągu kilku tygodni będziemy mieli do czynienia z poważnymi zmianami na rynku - z Jartomu znikają kolejne magazyny, ceny muszą ruszyć do góry.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21221 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 624

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */