jak zabudować brodzik, żeby było widać tylko płytki? Da się?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

20 października 2008, 13:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak zabudować brodzik którego rant ma wysokość 4cm? Można coś takiego zrobić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2010, 15:01

zawsze zabudowe robi sie pod rant brodzika/wanny i inaczej sie nie da zrobic tego elegancko i szczelnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2010, 12:57

Jak się chce to się da :) Są takie specjalne obudowy do których klei się płytki. Elastyczna obudowa pozwala na łatwe i szybkie obudowanie płytkami brodzika o dowolnym kształcie w sposób trwały i stabilny. Powierzchnia zabudowy wzmocniona jest siatką i klejem, co pozwala na bezpośrednie przyklejanie płytek.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2010, 21:13

tylko, ze kazdy brodzik, lub wanna posiada rant .. w pytaniu jest rant 4cm i gosc chce tak zabudowac zeby nie bylo widac rantu ... tego sie nie da zrobic estetycznie i dobrze za razem

[URL=http://img375.imageshack.us/i/beztytuussc.jpg/][/URL]

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2011, 01:56

Da się z minimalnym uskokiem tylko trzeba uważać przy sprzątaniu i myciu łazienki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2011, 15:59

A po co komu zabudowywać taki 4 cm rant? Czy to jest naprawdę jakaś wielka katastrofa? przecież to normalne, każdy ma tak w łazience, ja bym się nie odważyła na nieestetyczne rozwiązania, bo później mogą stanowić zagrożenie, np przy wychodzeniu z wanny

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2011, 18:06

pewnie ze sie da,jak sie zacznie cala od gory i przyklei do zabudowy na kleju a na rancie na transparencie i wykonczy listwa wykonczeniowa to by moglo byc ,lecz i tak lepszym pomyslem jest zrobienie brodziku z samych fliz z rynna lub normalnym odplywem

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble na wymiar Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... my korzystamy z usług https://www.meblemontaz.pl/ są najlepsi
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... Cześć, z mojego doświadczenia – jeśli masz budżet, to teraz większość ludzi idzie w pellet. Wygodniejszy w obsłudze, mniej brudu i praktycznie wszystko robi si...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 39 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • Narzędzia do domu i ogrodu Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Słyszałem, że przy pracy z silnikami spalinowymi często potrzebne są specjalistyczne narzędzia, a wśród nich blokady rozrządu. Widziałem, że na stronie Jonneswa...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20848 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 324

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >