![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Adamko praktykant |
|
| |
offline ![]() agent 007 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() chiromancja doświadczony
![]() |
Potwierdzam, zarówno Śniezka na zacieki i plamy jak i Izomat to odpowiednie preparaty. Jest wiele innych jak na przykład Isoliergrund w spray'u Firmy Feidal. Preparat nakładamy wyłącznie na plamę. Nie trzeba pokrywać całego sufitu. ewentualnie powtórzmy czynność. |
| |
offline ![]() NoNameUser inżynier
![]() ![]() |
O a gdzie można dostac taki spray na zacieki? Z tego co piszesz to bardzo fajna sprawa z tym preparatem. Bardzo przydatny w moim przypadku bo również i mi wyszły zacieki na suficie, a że mieszkam w kamienicy a nad moim mieszkaniem jest strych to sąsiedzi wieszający pranie nie zdają sobie sprawy, że ociekająca woda sprawia że powstają na moim suficie paski które bardzo nieestetycznie wyglądają |
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() plastuś doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Mariusz_76 praktykant |
|
|
jak zamalować zacieki na suficie?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- gips wżarł sie w ciemne fugi jak to wyczyscić Liczba postów: 354 Grupa: Wykańczamy... Sam przez to przechodziłem . Żonka mi chyba z pół roku stękała żebym coś zrobił z fugami bo wyglądają jak psu z....no więc wszedłem w internety i znalazłem dobr...
- Jaki sklep meblowy polecacie Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Pod presją inflacji coraz więcej Polaków szuka zniżek w postaci kuponów rabatowych
- Magazyn Liczba postów: 802 Grupa: Wykańczamy... W przypadku kiedy chcielibyście po prostu lepiej zarządzać magazynem, aby cieszyć się dużymi możliwościami rozwoju i jednocześnie zachowania kontroli nad kolejn...
- jaki materac do sypialni Liczba postów: 10 Grupa: Wykańczamy... Co do wyboru odpowiednich materacy do swojej sypialni zarówno piankowych, nawierzchniowych, sprężynowych, czy również coraz bardziej cenionych wariantów kokosow...
- Okna do domu Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Zachęcam Was do skorzystania z kalkulatora okien PCV dla firm na stronie https://debesto.com/pl/kalkulator-okien/ kalkulator-okien-pcv-dla-firm/ i wybrania najle...