offline wojtek11xx praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline giermo kierownik
|
Dobór kompresora warto zacząć od określenia realnych potrzeb, bo inne wymagania ma domowy warsztat, a inne profesjonalne zastosowania. Liczy się nie tylko moc i pojemność zbiornika, ale też jakość pracy całego układu. Duże znaczenie ma odwadniacz automatyczny do kompresora, który usuwa wilgoć ze sprężonego powietrza i chroni narzędzia przed korozją oraz spadkiem wydajności. Dzięki temu sprzęt działa stabilniej i dłużej utrzymuje dobrą sprawność. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline bashirian.velda praktykant
|
|
|
|
jaki kompresor wybrać?
«
Powrót do grupy: Zapytanie.pl
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- salon kosmetyczny Liczba postów: 10 Grupa: Zapytanie.p... Zanim wybiorę salon kosmetyczny, zawsze sprawdzam opinie i zwracam uwagę na higienę. Dla mnie to podstawa. Fajnie też, gdy ktoś potrafi doradzić, a nie tylko wy...
- garaże blaszane Liczba postów: 5 Grupa: Zapytanie.p... Ostatnio ogarnęłam swój garaż i aż nie mogę uwierzyć, ile to zmieniło. Wystarczyło trochę półek, porządek w narzędziach i nagle wszystko ma swoje miejsce. Teraz...
- leczenie zębów Liczba postów: 1 Grupa: Zapytanie.p... Przez długi czas odkładałam leczenie zęba, tłumacząc sobie, że „jeszcze nie boli”. Niestety w pewnym momencie problem się pogłębił i skończyło się na bardziej s...
- biuro projektowe Liczba postów: 4 Grupa: Zapytanie.p... Jesteśmy w trakcie planowania domu i rozglądam się za biurem projektowym. Zależy mi na kimś, kto podejdzie do tematu kompleksowo i zaproponuje też praktyczne ro...
- holowanie Liczba postów: 3 Grupa: Zapytanie.p... Niedawno miałam sytuację na drodze, przez którą pierwszy raz musiałam korzystać z holowania. Samo zdarzenie to jedno, ale ogarnięcie wszystkiego na miejscu okaz...