offline ![]() Artek1 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mariannna doświadczony
![]() |
jeśli lubisz sie poruszać dużymi samochodami to SUV, a jak czym mniejszym to może peugeot 208? Najlepiej będzie jak wybierzesz się do salonu i sam zdecydujesz co chcesz. Radzę Ci się pospieszyć bo akcja wyprzedaży nie będzie trwała wiecznie, a wiadomo że każdy chciałby zaoszczędzić trochę kasiorki |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: colter praktykant |
Najlepiej znaleźć sprawdzone miejsce, które zajmuje się sprzedawaniem samochodów. Jeżeli mieszkacie w Trójmieście to polecam wam www.eurocarexpert.pl w Gdyni. Samochody używane, które sprzedają pochodzą ze sprawdzonych miejsc. |
| |
![]() Gość: bary praktykant |
Wybór samochodu zależy od tego do czego będzie nam potrzebny i jaki rodzaj samochodów lubimy. Ja zdecydowałem się na Jeepa. Fajne auto, którym można pojechać w teren i które poradzi sobie z zimowymi zaspami na chodnikach. Swój samochód zakupiłem w salonie http://edmark.com.pl/ który znajduje się w Warszawie. |
|
jaki wybrac samochod? pomocy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Metalowe szafy aktowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakiego producenta wytrzymałe metalowe szafy aktowe polecacie?
- Problem z samochodem Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Pojawiły się jakieś wycieki oleju i problem ze zmianą biegów. No i chyba dodatkowo też wypadałoby już wymienić płyny w samochodzie.
- Tusz kreślarski Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam sklepu plastycznego, w którym kupię dobrej jakości pędzle oraz tusz kreślarski. Jaki możecie mi polecić?
- styl życia Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu rowero...
- Co zrobić z rzeczami w czasie przeprowadzki Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... W czasie przeprowadzki konieczne jest podjęcie decyzji co zrobić z naszymi rzeczami. Jest to kluczowy etap, który wymaga zarówno organizacji, jak i czasu. Przed...