offline ![]() Artek1 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mariannna doświadczony
![]() |
jeśli lubisz sie poruszać dużymi samochodami to SUV, a jak czym mniejszym to może peugeot 208? Najlepiej będzie jak wybierzesz się do salonu i sam zdecydujesz co chcesz. Radzę Ci się pospieszyć bo akcja wyprzedaży nie będzie trwała wiecznie, a wiadomo że każdy chciałby zaoszczędzić trochę kasiorki |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: colter praktykant |
Najlepiej znaleźć sprawdzone miejsce, które zajmuje się sprzedawaniem samochodów. Jeżeli mieszkacie w Trójmieście to polecam wam www.eurocarexpert.pl w Gdyni. Samochody używane, które sprzedają pochodzą ze sprawdzonych miejsc. |
| |
![]() Gość: bary praktykant |
Wybór samochodu zależy od tego do czego będzie nam potrzebny i jaki rodzaj samochodów lubimy. Ja zdecydowałem się na Jeepa. Fajne auto, którym można pojechać w teren i które poradzi sobie z zimowymi zaspami na chodnikach. Swój samochód zakupiłem w salonie http://edmark.com.pl/ który znajduje się w Warszawie. |
|
jaki wybrac samochod? pomocy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 101 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Wakacje 2022 Liczba postów: 45 Grupa: Trudne tema... Myślę o ferie w górach hotel z basenem bo dzieci uwielbiają pływać niezależnie od pory roku. Spa Budowlani ma kryty basen i spa. Czy baseny w hotelach górskich....
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 60 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najróżniejszych szk...
- Transport międzynarodowy Liczba postów: 150 Grupa: Trudne tema... Pełen zakres usług logistycznych jak transporty, co-packing, składowanie towarów w kontrolowanych warunkach temperatury oraz wilgotności powietrza, outsourcing,...
- elektronarzędzia Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Jeśli szukacie sklepu który posiada bardzo szeroki asortyment produktów do domu od narzędzi przez meble, urządzenia i wiele więcej to zajrzyjcie do https://www....