Każdy kto ma zamiar kupić jakiekolwiek materiały budowlane może mieć podobny problem. Jeśli chodzi o jakość materiałów budowlanych jest źle, zwłaszcza jeśli chodzi o styropiany. Wystarczy wejść na stronę gunb.gov.pl i wpisać nazwę producenta, wybrać rok kontroli i polecam siedzieć, bo można z wrażenia spaść z krzesła.. w hurtowni polecili styropian austrotherm wchodzę i sprawdzam wyniki kontroli w 2018 i ... już wiem, że to co mówi w hurtowni ni jak ma się do rzeczywistości. A rzeczywistość jest brutalna - robi się z nas jeleni. Płacimy za otoczkę marketingową - nazwę, która ni jak się ma do jakości!! jak to mówią: shame on u!
offline matiss2 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: zdziwko praktykant |
dziwi mnie dlaczego takie materiały, które notorycznie mają negatywne wyniki kontroli nie zostaną wycofane z rynku.. znajomy ma ocieplać ściany garażu, wiec wiadomo wziął tani styropian i z ciekawości sprawdziliśmy - styropian od producenta LUBAU. Miał tyle negatywnych wyników kontroli, że aż jestem w szoku i to na każdy rodzaj - fasada itd. Myślę sobie, niby to TYLKO ocieplenie garażu, ale niesmak pozostaje. |
|
| |
| Reklamy Google |