offline ![]() jacykk doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: beaa praktykant |
Potrzebujez do domu czy do pracy? Jak do pracy to mogę ci polecić to co ja sam używam czyli AEG 18 V BB, ma bardzo dużą moc, spory udar, kucie w betonie czy skuwanie płytek to żaden problem, pracuję w wykończeniach, nie raz trzeba coś wykuć pod instalację i bez problemu to idzie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jacykk doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bocian doświadczony
![]() |
Kiedy dom tak bardzo wymaga naprawy. A jeśli masz własny dom, praca jest jeszcze większa i stała. W tym przypadku staram się, aby najbardziej potrzebne narzędzia były zawsze na wyciągnięcie ręki. Aby kupić narzędzia, korzystam ze stron sklepu internetowego allmega. Właśnie kończymy prace przy budowie tarasu. Zamówiłem piłę Stihl MS 260 https://allmega.pl/saws/. Praca z takimi narzędziami jest lepsza. |
|
młotowiertaka
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 48 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Palenie papierosów? Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... E-papierosy umożliwiają stopniowe zmniejszanie ilości nikotyny, co jest dużym plusem dla osób chcących rzucić palenie. Nowoczesne atomizery i urządzenia, takie....
- Opony do pojazdów rolniczych Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... thanks toca boca mod apk
- Gdzie kupić maszt stalowy? Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... O jaki dokładnie maszt chodzi?
- budowa domu - porady Liczba postów: 422 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się jakie okna wybrać.