murowana ściana w salonie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

3 marca 2010, 13:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Mieszkam w domku jednorodzinnym i marzy mi się murowana ściana w salonie. Nie chciałabym jednak aby zajmowało to dużo miejsca (bo cegła najprawdopodobniej zajmie) z racji faktu, iż salon jest niewielkich rozmiarów. Chciałabym także aby salon był odpowiednio oświetlony. Jaka jest alternatywa dla cegły, coś co by tak samo wyglądało ale zajmowało mniej miejsca :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2010, 22:06

Ścianka z K/G ale.... czy to aż taki zysk na przestrzeni? Światło można puścić wg życzenia...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2010, 12:42

Polecam szklane pustaki. Można z nich ułożyć dowolną konstrukcję i przebija przez nie światło więc nie będzie ciemno.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• karma Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Mój kumpel z pracy opowiadał o tym na niedzielnym grillu w Krakowie. Pokazał mi ekran telefonu. Zwróciłem uwagę na ogromny wybór gier z żywymi krupierami. Kiedy...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 33 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Meble nowoczesne, czy antyki? Liczba postów: 257 Grupa: Wykańczamy... Dla tych którzy nie maja czasu na wizyty u projektanta polecam projektowanie online https://projektowanie-wnetrz-online.pl naprawdę się sprawdza
  • Klimatyzacja Liczba postów: 120 Grupa: Wykańczamy... W działalności Klima4You istotną rolę odgrywa kompleksowe podejście do projektowania systemów regulacji temperatury w budynkach. Firma nie ogranicza się wyłączn...
  • Rynny Marley Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Szukając nowego kasyna online, zdałem sobie sprawę, że wygodniej będzie najpierw sprawdzić niezależną ocenę niż wybrać stronę na chybił trafił. Podczas moich po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21382 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */