naprawa butów

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

28 sierpnia 2021, 14:29

Zgadzam sie: good 0 bad

warto samemu naprawiać buty?? Jaki klej najlepszy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2021, 02:48

a sprawdzałeś moze klej Tadam? Nie jest drogi, a klei jak szewc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2021, 20:59

dzięki za polecenie, kupiłem ten tadam, udało się naprawić buty :) szybko i tanio

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2021, 17:18

Witam! Kaktu, domowa naprawa butów może być łatwa i szybka, jeżeli użyjesz kleju TADAM® Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Zachęcam Cię do jego zakupu i wypróbowania go.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2021, 19:13

jak ten klej przechowujecie?? Nie chciałaym żeby za szybko zaschnął

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2021, 16:41

Użytkownik Gość: semira napisał: jak ten klej przechowujecie?? Nie chciałaym żeby za szybko
zaschnął

Witam! Samirra, klej TADAM® zalecam przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2021, 16:12

dzięki za porady :) buty sklejoone, wszystko się ładnie trzyma, jak do tej pory nic sie nie rozkleiło

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2021, 11:09

No i super. Warto naprawiać to, co się da.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2021, 03:40

A ten klej Tadam to w jakich opakowaniach jest dostępny? Zwykle jak widzę go to po 9g

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2021, 05:29

A taki klej wystarcza na jak długo?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 388 Grupa: Trudne tema... Od dłuższego czasu lokuje pieniądze w złoto.
  • klimatyzator w biurze jaki? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam klimatyzacji do małego biura (ok. 50–60 m², kilka pomieszczeń). Co lepiej – pojedyncze splity czy multi-split? I jakie firmy warto brać pod uwagę, żeby t...
  • kontenery budowlane Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Potrzebowałem kontenera na plac budowy, żeby mieć bezpieczne miejsce na dokumenty i narzędzia. Trafiłem na kontenery budowlane i okazały się strzałem w dziesiąt...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 374 Grupa: Trudne tema... Ciężko mi teraz znaleźć czas na moje hobby. Po prostu go nie mam. Mam czas na gry tylko okazjonalnie. I nawet wtedy nie są to gry strategiczne ani nawet strzela...
  • Montaż haków holowniczych Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku hak był potrzebny głównie pod bagażnik rowerowy, ale szybko okazało się, że to przydaje się do wielu rzeczy. Sprawdziłem Haki holownicze od Pez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20346 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >