podłoga do salonu :)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

26 lipca 2016, 12:36

Zgadzam sie: good 0 bad

A może dekoracyjna podłoga z betonu? Widziałem, że coraz więcej osób decyduje się na takie rozwiązanie, bo drogie nie jest, a efekt super. Flocem taka podłoga się nazywa, tu możecie ją zobaczyć: http://cemix.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 18:32

Połóż żywice i będzie wysoki połysk. Bardzo modna metoda teraz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 12:04

Podłoga z betonu? Przyznam,że tego typu aranżację widziałam póki co tylko na zdjęciach i jestem bardzo ciekawa czy znajduje ona także zastosowanie praktyczne. z doświadczenia polecam też płytki drewnopodobne,znakomicie sprawdzą się w każdym salonie.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2016, 11:44

Mi najbardziej marzy się podłoga z litego drewna - http://www.liderbudowlany.pl/artykul/576/podl oga-olejowana-czy-podloga-lakierowana-co-wybrac. Jest ekologiczne i zdrowa, a do tego sprawia, że mieszkanie nabiera niepowtarzalnego klimatu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 13:05

A co powiecie na połączenie paneli i posadzki z kamienia warszawa ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 22:57

Ja mam quick step :D wybrałam jasny kolor (Classic 3185), żeby nie było widać kurzu. I tak jest, ale co nie zmienia faktu, ze panele zbierają ogromnie kurzu :D

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 10:23

Jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie do remontu (było w bardzo okazyjnej cenie). Było mnóstwo pracy, bo podłogi we wszystkich pomieszczeniach były do wymiany. Kolega męża polecił nam ofertę firmy Adore Decor (www.adore-decor.pl). Mają bardzo szeroką ofertę listew przypodłogowych – z powodzeniem można u nic wybrać ekonomiczne rozwiązanie lub eleganckie listwy lakierowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 19:36

Moze gres taki w stylu skandynawski ?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2016, 21:33

Rowniez szukam jakiegos sprawdzonego materialu do zastosowania na sciany. Kiedys kupilem jakies najtansze plytki, jednak po jakims czasie zmatowialy i trzeba bedzie je wymienic na jakies inne. Tym razem chce postawic na jakosc dlatego mam zamiar wybrac cos z ceramiki Paradyz - https://sklep.paradyz.com/produkty/plytki-sci enne Moze podpowiecie mi jakie kolory sa teraz popularne oraz w jaki sposob ulozyc te plytki aby uzyskac jak najlepszy efekt. Chcialbym dodac tez jakies elementy dekoracyjne gdzie niegdzie, moze mozaike? Prosze o pomysly.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2016, 10:46

Jeżeli dobrze się domyślam to gres w stylu skandynawskim będzie w jasnej kolorystyce, prawda? Zamiast tego polecam płytki drewnopodobne lub jeżeli macie takie życzenie: piękny, dębowy parkiet.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19968 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 119

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >