pomoc z samochodem

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25

23 maja 2018, 10:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio byłem ze swoim samochodem na regeneracji wtryskiwaczy w www.dispol24.pl Jeżeli macie samochody z silnikiem diesla to polecam wam się do nich zgłosić. Warto zadbać o silniki w naszych samochodach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2018, 13:55

Mając samochód warto pomyśleć również o ubezpieczeniu siebie, bo różnie w życiu bywa. Ja ciekawe oferty znalazłem na stronie https://polisoteka.pl/
Mają spory wybór różnych ubezpieczeń różnych towarzystw ubezpieczeniowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2018, 09:56

Co do pomocy drogowej, o której była mowa w tym temacie to ja mogę wam polecić www.pomocdrogowa-malopolska.pl Mają dobre ceny i działają sprawnie. Dodatkowo zajmują się też lakiernictwem i blacharstwem.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2018, 12:13

Warto podpytać znajomych w tej kwestii. Sądzę, że z całą pewnością będą w stanie pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... You can use the best selling apps of your respective country. Regards: Stick war legacy mod apk team
  • Problem z samochodem Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Znacie jakiegoś dobrego mechanika, który bez problemu poradzi sobie z naprawą samochodu? Najlepiej w okolicach Józefowa, aby nie jeździć zbyt daleko.
  • Architekt Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... ZWCAD jest solidnym narzędzie, dzięki któremu architekci zyskują funkcjonalność w swojej pracy. Dodatkowe aktualizacje i nakładki od https://szansa.net.pl/ spra...
  • Odpoczynek nad wodą Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Jedź na Mazury! W dodatku odwiedź zamek w Kętrzynie. Na dziedzińcu zamku odbywają się koncerty, jarmarki i wydarzenia tematyczne, takie jak coroczny Średniowiec...
  • Taxi Warszawa Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Chciałbym zostawić ten link VulkanSpiele tutaj dla tych, którzy szukają dodatkowego dochodu. Jest to bardzo wiarygodna strona, na której często spędzam wolny cz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19740 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >