offline ![]() Bogdpiotr doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() berserker inżynier
![]() |
Mi zarąbiście podoba się jak w przedpokoju jest oświetlenie podłogowe sam u siebie mam 2 lampki przy podłodze i bardzo fajnie to wygląda zarzucam linkiem gdzie jest spory wybór i gdzie ja kupiłem http://megastore.pl/5527,5575,5576,Oswietleni e-wewnetrzne_Oprawy-punktowe-schodowe.html |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Stenia praktykant |
|
| |
![]() Gość: Stenia praktykant |
Coś się źle link wkleił http://www.yourhome24.pl/towar.232.organizer. scienny.nook.html |
| |
offline ![]() Projektant_Komandor majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PosterPlate praktykant
![]() |
Z oryginalnych pomysłów może zainteresuje się coś w klimacie retro - połączenie blachy i plakatu :) |
| |
offline ![]() Projektant_Komandor majster
![]() |
|
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() katarzyn_888 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
|
pomysł na przedpokój
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Fototapety na ścianach Liczba postów: 192 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, przed przyklejeniem fototapety ważne jest dobre przygotowanie podłoża. Do wygładzenia ścian rekomenduję gładź szpachlową Śnieżka Acryl-Putz ST...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 674 Grupa: Ciekawe pom... Myśląc o wakacyjnych aktywnościach, warto zwrócić uwagę na miejsca łączące zabawę z naturą. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci Poznań malta, Pyrland Park oferuj...
- Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...
- prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...