praca i co dalej

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

24 kwietnia 2026, 19:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Mam pytanie bo zaczynam nową pracę i pracodawca dał mi listę badań do zrobienia. Jest tego sporo - jakieś badania krwi, wzrok, słuch i jeszcze konsultacja u lekarza. Czy da się to wszystko zrobić w jednym miejscu czy muszę jeździć po różnych przychodniach? medycyna pracy badania warszawa podobno oferuje kompleksowo ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. Będę wdzięczna za podpowiedzi!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 09:18

U mnie wyjazd przebiegł bez komplikacji, dlatego polecam Covebo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2026, 12:06

Covebo pomogło mi znaleźć pracę która całkiem dobrze mi odpowiadała więc wspominam ten wyjazd pozytywnie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 15:59

Pracowałem przez Covebo kilka miesięcy i przez cały czas miałem normalną ilość godzin

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Nowe mieszkania Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Sprawdzałem ostatnio różne opcje na rynku pierwotnym w Warszawie. Ursynów czy Targówek mają swoje plusy, ale Warszawski Świt od Home Invest wygląda całkiem sens...
  • Parking Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie najlepszego i najtańszy Parking Okęcie , to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę lotniska Lotpark. Wszystkie informacje o ich....
  • Porady biznesowe Liczba postów: 379 Grupa: Trudne tema... Rozmawiałem niedawno z księgową, która stwierdziła, że większość zmian technologicznych początkowo budzi obawy, a po pewnym czasie staje się czymś całkowicie na...
  • jogar e fazer apostas Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Studenci nie mogą znaleźć dobrej pracy, bo muszą się uczyć, a dopiero po ukończeniu studiów mogą szukać dobrej pracy! Studenci mogą zarabiać online, obstawiając...
  • Wypożyczalnia samochodów dostawczych Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Rozbudowa floty samochodowej często jest konieczna, gdy firma zdobywa nowych klientów, zwiększa zasięg działania albo potrzebuje sprawniejszej logistyki. Leasin...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 522

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */