problem z wilgocią pomocy

« Powrót do grupy: Porady i opinie

24 stycznia 2012, 14:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam w pokoju w którym jest wysunięty balkon nad oknem a pod balkonem sąsiadów z góry tworzy się wilgoć na ścianie i suficie(w dotyku mokre),pokój jest wietrzony. Blok ocieplony styropianem 5cm. Co mogę zrobić bo jak patrzę na nowo pomalowany sufit i ścianę po tamtej zimie(było dokładnie to samo) to tylko płakać mi się chce. Proszę o poradę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2012, 14:25

Nic tylko źle klimatyzowane pomieszczenie, albo źle ocieplony budynek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2012, 15:12

Ja co prawda takiego problemu nie mam ale bardzo zaciekawiło mnie to z tym grzejnikiem na ścianie, czy to naprawdę pomaga?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprężarka do warsztatu Liczba postów: 23 Grupa: Porady i op... Utrzymanie warsztatu na najwyższym poziomie wymaga dobrego wyposażenia. Bez odpowiednich narzędzi trudno o profesjonalną obsługę klientów. Ważne są chociażby na...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 459 Grupa: Porady i op... W poszukiwaniu sprawdzonej firmy świadczącej usługi z zakresu projektowania i aranżacji wnętrz koniecznie zajrzyjcie do https://www.patrykkowalski.eu/ W tym mie...
  • Ubezpieczenie Liczba postów: 235 Grupa: Porady i op... Utrzymanie wysokiej jakości obsługi wymaga stałego nadzoru nad realizowanymi działaniami. CRM polis ubezpieczeniowych umożliwia kontrolę nad statusem umów oraz....
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 214 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was ma doświadczenie w przeprowadzce za granice?
  • Jakie buty do biegania Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Temat buty z profilowaną wkładką dla dzieci wracał u mnie kilka razy po rozmowach z fizjoterapeutą. Z jednej strony nie chce się przesadzać, z drugiej dobrze wi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20598 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 188

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >