problemy z cerą

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10

28 lipca 2024, 23:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla mnie problemem sa przebarwienia. Kolezanka poleciła mi peeling z bielendy z linii Advanced Therapy , uzywam tego z retinolem Progresywnego peelingu do twarzy terapia stymulujaca. Sprawdza sie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2024, 22:03

Jeśli mnie pytacie, Eveline 6 Ceramides to idealny wybór na zimowe miesiące. Krem intensywnie nawilża i chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, co jest nieocenione podczas mrozów. Co sądzicie o tej kwestii?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2024, 11:35

Moim zdaniem warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami i akcesoriami do pielęgnacji ciała, to polecam Wam sprawdzić stronę https://focusonbeauty.pl , gdzie znajdziecie ofertę sklepu Focus on Beauty.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2024, 17:49

Mam cerę naczynkową, nie jest to może u mnie tak wielki problem, ale kremy do twarzy szukałam dłuższy czas, zanim zaczęło mi faktycznie pomagać. Dzięki koleżance trafiłam na stronę https://janda.pl/produkty-50-potrzeby-produkt y-janda/. Wszystkie serie, kosmetyki mają bardzo dobry opis, nie było więc dla mnie trudnością znaleźć to, co używam do tej pory. Nie chcę tu szerzyć reklamy, niech Wam więc wystarczy, że to marka Janda skradła moje serce i staram się dokupywać wciąż nowe produkty tej marki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19370 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 74

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >