program do aranżacji wnętrz

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

19 lutego 2014, 18:31

Zgadzam sie: good 0 bad

pilne!
szukam jakiegoś darmowego programu do aranżacji wnętrz, przeważnie wszystkie są płatne albo wersje testowe
nie stać mnie na profesjonalnego architekta, chcę sama sobie wszystko zaplanować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2014, 20:42

polecam nowy programik imoplan.pl , w czerwcu ma być skończony, na razie dostępna jest wersja beta, ale już można sobie z niego korzystać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2014, 21:06

ok dzięki przetestuje na pewno, zobaczę jak śmiga

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2014, 15:40

CAD - np. Kuchnie CAD, Auto CAD, itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2014, 14:30

Wydaje mi się, że jak ktoś nigdy wcześniej nie miał do czynienia z tego typu programami, do wykonanie odpowiedniej aranżacji nie będzie dla niego łatwym zadaniem. Chyba jednak lepiej skorzystać z pomocy profesjonalistów, którzy zawodowo się tym zajmują.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2014, 17:14

Super, że teraz można samemu zająć się aranżacją wnętrz, wystarczy tylko znaleźć odpowiedni program. Pewnie te lepsze programy nie są darmowe, ale warto wydać parę groszy, aby zaprojektować wnętrze w odpowiedni sposób.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 19:51

Ja myślę że jedna lepiej jest kogoś wynająć , żeby zajął się tym profesjonalnie.http://alegratka.pl/ogloszenie/projektowanie- wnetrz-aranzacje-24192437.html?h=dd8202eea3d88048

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 14:51

Witam, jestem zainteresowana darmowym programem do projektowania wnętrz, jak go ściągnąć na swojego kompa?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2014, 21:44

kiedys trafilem na program imoplan zobacz sobie moze ci podpasuje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2014, 21:47

Dzięki, że się odezwałeś. A możesz coś więcej napisać o tym programie, jak go ściągnąć na kompa, czy coś się płaci za niego itd?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szafki szkolne Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Co jak co, ale szafka na ubrania w miejscu publicznym to musi być przede wszystkim solidna. Nie raz widziałam, jak dzieciaki potrafią rzucić torbą tak, że aż d...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • meble na wymiar Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Jak ktoś planuje meble na wymiar, to polecam zajrzeć tutaj: https://cityislife.pl/meble-na-wymiar-ja k-wybrac-odpowiednie-i-skonfigurowac-onl ine/. Dobrze rozpisa...
  • Jakie fototapety najlepiej sprawdzają się w saloni... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu zajmuję się tematem fototapet i prowadzę sklep internetowy (fototapetygdynia.pl), gdzie drukujemy tapety na wymiar – winylow...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >