projektant wnętrz

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 lutego 2010, 19:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Przymierzam się do remontu swojego mieszkania i chciałabym tym razem nie działać na własna rękę, ale zatrudnić dobrego projektanta. Gdzieś przeczytałam, że bardzo dobrą firmą jest n-design, widziałam galerię ( projekty robią niesamowite wrażenie), ale chciałabym zapytać, czy ktoś może korzystał z usług tej firmy?? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2010, 16:13

Tak, znam tą firmę. Moja siostra zleciła im projekt z wizualizacjami, nadzorem wykonania, zakupem materiałów, czyli generalnie wszytko. Efekty były niesamowite, więc my zleciliśmy im projekt lokalu, który też był bardzo pomysłowy i jednocześnie funkcjonalny. Galeria na ich stronie fakt, robi wrażenie. Byli w różnych pismach wnętrzarskich i generalnie jest to znane biuro projektowe, chociaż nie należy do najdroższych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2014, 21:20

Ja mogę polecić architetto.pl. Firma z doświadczeniem, nie spotkałam się jeszcze by ktoś narzekał na ich projekty, wręcz przeciwnie dużo osób poleca ich usługi w tym ja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2015, 15:27

Zastanów się dobrze nad architeketem, mam w domu kilka pomieszczeń, któe były projektowane i są masakrycznie rozplanowane np masa odkrytych półek, całe 3 szuflady w kuchni itp takie podstawowe błędy które mają znaczenie w codziennym korzystaniu z tych pomieszczeń. Projektanci projektują ładnie, a nie użytecznie niestety ...

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 12:08

W chojnicach jest taka pani, która projektuje wnętrza, ale nie pamiętam dokładnie jak nazywa się jej studio, musiał byś poszukać w sieci, jest chyba jedyną projektantką w mieście.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2015, 19:24

Ja najczęściej szukam frim w katalogu Krajowy Spis Firm . Wszystko w jednym miejscu i szybciutko znajduję to co potrzebuję.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 14:48

Moim zdaniem wiele rzeczy możemy wykonać,zaplanować i zaaranżować sami- to tylko kwestia naszego czasu,zaangażowania i pomysłowości,ale potem satysfakcja jest tym większa:) Z naszej strony zawsze możecie liczyć na pomoc:)

www.Klawe-Meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2015, 13:05

Podbijam temat :)
Też uważam, że lepiej aranżować wnętrza samemu. Zwłaszcza, że w internecie możemy znaleźć mnóstwo pomysłów i programów pomagających zrobić taką aranżację. Jeden z takim programów wypuściła firma meble Forte, można go pobrać stąd: http://www.forte.com.pl/pl. Fajny, prosty w obsludze, na prawde moze byc przydatny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2015, 12:00

Kwestia tego czy mamy czas oraz wizję tego jak ma wyglądać nasze mieszkanie.W skrajnych przypadkach faktycznie ten projektant wnętrz przyda się i wyznaczy nowe trendy,pewne tropy jakimi powinniśmy podążać,ale też koszty jego usług są dosyć wysokie.

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2015, 16:59

Wiadomo, że wiążą się z tym koszta. Można jednak mieć ładne mieszkanie i z wyczuciem - to kosztuje ;) Mi się, ostatnio znalezione, podobały realizacje http://370studio.pl/projektowanie-sklepow Mają ciekawe pomysły i jak robią projekt sklepu czy restauracji to widać, że jest w tym krestywność i pasja.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjn...
  • Okna do domu Liczba postów: 73 Grupa: Wykańczamy... Jeśli okna są jeszcze w dobrym stanie konstrukcyjnym, to renowacja może być najlepszym wyborem. Warto zajrzeć na https://domoserwis.pl/renowacja-okien i sprawdz...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Sklep internetowy Liczba postów: 254 Grupa: Wykańczamy... Nowoczesne żeglarstwo wymaga sprzętu, który sprosta wyzwaniom zarówno na spokojnych jeziorach, jak i otwartych morzach. Pod linkiem https://www.sailservice.pl/....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... Good point! For solid fuel boilers, brands like Viadrus, Attack, and Opop are well worth considering. Key things to look for are fuel flexibility, heat exchange...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 282

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */