sala kinowa

« Powrót do grupy: Zapytanie.pl

dziś, 11:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli ktoś myśli o własnej sali kinowej, to serio warto najpierw zobaczyć takie realizacje na żywo. Dużo lepiej wtedy zrozumieć, jak działa akustyka i rozmieszczenie sprzętu. Ja przed decyzją trafiłam na Pokazowa sala kinowa - HDCinema https://hdcinema.pl/pokazowa-sala-kinowa-hdci nema i to bardzo pomogło w ogarnięciu tematu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• moskitiera Liczba postów: 3 Grupa: Zapytanie.p... Moskitiery to niby drobiazg, ale latem robią ogromną różnicę
  • biuro projektowe Liczba postów: 3 Grupa: Zapytanie.p... Z doświadczenia mogę powiedzieć, że dobre biuro projektowe to spore ułatwienie przy budowie. U mnie pomogli nie tylko z układem pomieszczeń, ale też z praktyczn...
  • kamień ozdobny Liczba postów: 4 Grupa: Zapytanie.p... Jeśli chodzi o kamień ozdobny, to u mnie najlepiej sprawdził się na jednej ścianie jako akcent – daje fajny efekt, ale nie przytłacza wnętrza. Ważne też, żeby d...
  • własna firma Liczba postów: 1 Grupa: Zapytanie.p...
  • garaże blaszane Liczba postów: 4 Grupa: Zapytanie.p... Myślę o postawieniu garażu i zaczęłam przeglądać różne opcje – od blaszanych po bardziej solidne konstrukcje. Każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, dlatego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21499 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 432

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */