salon i pokój dla dziecka

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

4 maja 2015, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Minęło już trochę czasu,więc jeżeli zaglądasz na forum to daj znać na jakie wykończenie salonu i pokoju dziecka ostatecznie się zdecydowaliście,będziemy czekać na Twoją odpowiedź:)

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2015, 23:35

Pokój dla dziecka, to faktycznie bardzo duże wyzwanie, bo musi być funkcjonalny. Fajne meble mają w ofercie http://www.wisad.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2015, 08:10

Ikea ma fajne i całkiem niedrogie meble dziecięce

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 10:10

Pokój dziecka i salon można ciekawe urządzić. Wystarczy nutka wyobraźni :) Oprócz najważniejszego - wygodnych i ciekawych mebli warto zastanowić się nad dekoracją ścian czy sufitów.
Do obydwóch pomieszczeń idealnie nada się sztukateria wewnętrzna. Można zastosować panele dekoracyjne 3D, listwy ścienne, fasety oświetleniowe z taśmami LED, listwy sufitowe. Możliwości jest wiele. Elementy sztukaterii można połączyć z innymi dekoracjami, są gotowe do malowania, lekkie a przede wszystkim trwałe - co w pokoju dziecka jest niezbędne :) Elementy sztukaterii można łączyć z innymi dekoracjami - tapeta, obrazy, zdjęcia, farba tablicowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2015, 09:34

Bardzo ładne te aranżacje ze zdjęć u góry, najbardziej podoba mi się chyba ta z ostatniego zdjęcia. Wydaje mi się, że w przypadku starszego dziecka zamiast łóżeczka idealnie sprawdzi się łóżko dziecięce, albo w przypadku dwójki dzieci - łóżko piętrowe. Na przykład tego typu jak te - http://meblowiec.pl/lozka-pietrowe,c171.html< /a>

Ten post był edytowany przez emilka dnia: 23 czerwca 2015, 09:41
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2015, 13:58

To ja jeszcze się pochwalę tym, co ja wygrzebałam.
Świetny pomysł na pokój dla dzieciaków: http://archiweb.pl/albumy/mieszkanie-sea-towe rs,1584/ . Rewelacyjnie to wygląda, nawet na moje oko.
Myślę, że żaden dzieciak nie pogardziłby takim świetnym pokojem :) Wiadomo, trzeba mieć na to odpowiednio dużo miejsca i kasy, ale sam pomysł świetny.

Ten post był edytowany przez filka dnia: 2 lipca 2015, 14:00
Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 08:46

ja zaastanawiam sie nad kupnem tapet do pokoju dla dziecka od www.krainabarw.com myslicie, ze to bedzie dobry wybor? Dzieki z gory za opinie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 33 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • pokój dziecka Liczba postów: 27 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli szukasz praktycznego i stylowego łóżka dla dzieci, zajrzyj do https://i-meble.eu/pl/301-lozka-pietrowe -dla-dzieci-mlodziezowe. Modele piętrowe pozwalają....
  • Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 15 Grupa: Wykańczamy... W zakresie usług pranych jak m.in. windykacja, doradztwo prawne dla przedsiębiorców, ochrona własności intelektualnej, obsługa umów biznesowych, odszkodowań, pr...
  • program do projektowania Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Dziękuję bardzo za rady tak zrobię!
  • meble na wymiar Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Powiem Wam że w dużych sklepach meblowych da się znaleźć naprawdę fajne rzeczy, tylko montaż to często koszmarna przygoda. Dla tych, co nie mają do tego głowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20596 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >