sofy pod wymiar

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

24 września 2018, 12:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem na etapie wyboru sofy do salonu i nic niestety z tzw sieciówek mi nie wpadło w oko. Wszystko podobne , niczym się nie wyróżnia , a ja chcę czegoś bardziej oryginalnego . Myślę o zamówieniu tego typu sofy pod wymiar. Co myślicie o takim rozwiązaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2018, 10:28

Weź pod uwagę, że takie sofy są dużo droższe i jeśli zlecisz ich wykonanie komuś niesprawdzonemu, to na pewno nie będziesz mógł liczyć na wysoką jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2019, 23:31

Moim zdaniem to średnio opłacalna inwestycja, raz że będzie drogo, a dwa można znaleźć fajny i ciekawy wzór, kolorystykę sofy w sklepach internetowych Wystarczy poszukać.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2019, 10:21

Moim zdaniem to się w ogóle nie opłaca, a przede wszystkim kto teraz decyduje sie na zakup mebli w sieciówkach, w których nic juz ciekawego i godnego uwagi niema. Tam tylko ceny są i to szokujące, a jakość została chyba całkiem pominięta. Przykro mi, ale takie mam o nich zadnie. My od dawna juz kupujemy meble w sieci, a konkretnie https://scandicsofa.pl/ , gdzie za rozsądne pieniądze mamy wszystko jakość, elegancję i wiemy, że posłużą nam lata. Zerknij do nich, sof maja bardzo duzy wybór w różnych rozmiarach. Warto też zajrzeć na edycje limitowaną, bo tam sa prawdziwe okazy, niepowtarzalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2021, 21:40

narożnik zawsze jest najlepsza opcją bo funkcjonalny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szafki szkolne Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Co jak co, ale szafka na ubrania w miejscu publicznym to musi być przede wszystkim solidna. Nie raz widziałam, jak dzieciaki potrafią rzucić torbą tak, że aż d...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • meble na wymiar Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Jak ktoś planuje meble na wymiar, to polecam zajrzeć tutaj: https://cityislife.pl/meble-na-wymiar-ja k-wybrac-odpowiednie-i-skonfigurowac-onl ine/. Dobrze rozpisa...
  • Jakie fototapety najlepiej sprawdzają się w saloni... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu zajmuję się tematem fototapet i prowadzę sklep internetowy (fototapetygdynia.pl), gdzie drukujemy tapety na wymiar – winylow...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >