sport a choroby

« Powrót do grupy: Sport

22 lipca 2025, 07:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli szukacie odzieży sportowej typowo pod piłkę, to sklep piłkarski ZINA ma naprawdę rozbudowaną ofertę. Stroje, getry, bluzy, nawet odzież sędziowska – można się zaopatrzyć od stóp do głów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2025, 23:42

Zastanawiałem się ostatnio, jak w praktyce zacząć swoją przygodę z żeglarstwem i trafiłem na artykuł https://sportlife.com.pl/jak-rozpoczac-przygo de-z-zeglarstwem/ . Świetnie tłumaczy, od czego zacząć – od kursów żeglarskich, przez podstawy nawigacji, po praktyczne wskazówki na pokładzie. Dla mnie największą wartością było pokazanie krok po kroku, jak przełamać początkowy stres i pewnie rozpocząć rejsy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2025, 13:25

Dla mnie jest pod tym względem łatwiej, ponieważ głównie biegam, a to nie wymaga specjalistycznych sklepów. Właściwie buty do biegania lub trampki można kupić w wielu sklepach.
Ale dla mnie sport to nie tylko bieganie rano; to także Half Marathon Katowice – zapisy online jeśli ktoś chce wziąć udział, zapraszamy.
Jeśli masz czas.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• EURO 2012 Liczba postów: 181 Grupa: Sport Ve skutečnosti to byly docela šťastné časy. Bylo poněkud naivní myslet si na světlou budoucnost, ale to, co se teď děje po celém světě, nás nutí kopat si buď bu...
  • Piłka ręczna Liczba postów: 31 Grupa: Sport Komfort psychiczny ma ogromne znaczenie w dłuższym kontakcie z platformą. Hazard w uporządkowanym środowisku jest odbierany zupełnie inaczej niż w przestrzeni p...
  • Motoryzacja Liczba postów: 83 Grupa: Sport Mimo ogromnej popularności SUV-ów, klasyczna sylwetka limuzyny wciąż ma swoich wiernych zwolenników, dla których liczy się przede wszystkim elegancja i aerodyna...
  • buty sportowe Liczba postów: 233 Grupa: Sport Szukając wysokiej jakości obuwia, warto odwiedzić sklepy internetowe cieszące się dobrą opinią. W przypadku marki Rieker można znaleźć naprawdę szeroką ofertę,....
  • Ktoś biega? Liczba postów: 352 Grupa: Sport No cześć, ja w sumie biegam od wielu wielu lat, niestety nie wypowiem się tobie @Rios na temat szpejów do ultramaratonów, bo moje dystanse nie dochodzą do taki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20518 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >