sterowanie inteligentnym domem

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

19 października 2023, 17:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawym rozwiązaniem są inteligentne okna aluminiowe w systemach Schuco. Dzięki mechatronicznym okuciom można je połączyć z siecią czujników i dowolnym systemem Smart Home. Mogą być centralnie sterowane, działać według ustawionego harmonogramu lub samoczynnie realizować zadania np. wietrzenia w razie wykrycia zbyt wysokiego stężenia CO2 w powietrzu. Widziałem takie rozwiązanie w ofercie R&M Alufasady z Jędrzejowa i bardzo mi się spodobało, naprawdę warto sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 45 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 51 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20477 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 591

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >