targi Drzonków

« Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane

23 lutego 2007, 23:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2007, 09:17

A co to za targi? warto tam pojechać? Moze wiecej informacji poprosze :) Z góry dziekuje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2007, 23:51

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2007, 22:21

No, teraz to juz za pozno ale za rok- kto wie. Czy w okolicy sa organizowane jeszcze jakies wieksze targi o tematyce budowlanej? gdzie warto by sie wybrac?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Weekend wyprzedaży mieszkań Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... W najbliższą sobotę i niedzielę jeden z developerów (JWC naturalnie :) zaprasza na weekend wyprzedaży mieszkań 2 i 3 pokojowych wykończonych po klucz. Cała akcj...
  • Targi w każdym większym mieście Liczba postów: 33 Grupa: Gdzie na ta... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej Szkoły Języków Obcych GLOSSA - szkolenia językowe dla firm za granicą....
  • Warsaw Build 2016 Liczba postów: 8 Grupa: Gdzie na ta... Byłem na targach Warsaw Build 2016 i muszę przyznać, że organizacja naprawdę na wysokim poziomie! Po intensywnym dniu szukałem sposobu na relaks i trafiłem na c...
  • Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 3 Grupa: Gdzie na ta... Międzynarodowe Targi Technologii Produkcji Okien i Drzwi w Warszawie, poświęcone są szerokiej gamie produktów branżowych, od technologii okiennych, szklanych i....
  • Budma, wiosenne targi budowlane 2016 Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Zapraszamy na Targi Budowle Budma 2016 w Poznaniu. Doradcy ARCHON+ będą do Państwa dyspozycji. Dokładny wykaz targów, gdzie będzie można nas znaleźć: http://arc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21382 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 536

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */