wanna czy kabina z hydromasażem??

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

4 maja 2015, 12:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Można mieć również wannę z kabiną prysznicową i to wszystko z hydromasażem :D Po co z czego rezygnować ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2015, 10:33

Można,z tym ze taka wanna nigdy nie spełni do końca roli kabiny i odwrotnie,można mieć jedynie ich namiastkę. Zarówno kabiny prysznicowe jak i dobre jakości wanny z hydromasażem znajdziecie u nas na www.Victori.pl zapraszamy:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2015, 10:52

w wannie na pewno lepiej jest korzystać z hydromasazu. lepsze są jego efekty. ale wiadomo nie kazdy ma tak dużą łazienkę zeby zmieścic sporą wanne. wiec zostaje prysznic. tez mozna miec taki. ja odpowiedni kupowałam w skelpie http://ceramik.info.pl/ i jestem z niego zadowolona. ale jak chce poczuć efekty masażu to mąz musi mi pomoc bo trudno samej wymasowac plecy tym prysznicem :P

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2015, 16:20

Zdecydowanie wanna,która w jakiś sposób będzie mimo wszystko przypominać jacuzzi,a kabiny są pod tym względem o wiele bardziej awaryjne,miejmy ten fakt na uwadze.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2016, 16:41

To te kwestia ceny,jeżeli posiadamy większy budżet to moim zdaniem najlepszy opcją jest jednak wanna z hydromasażem. Zaglądaliście na www.Victori.pl teraz mamy kilka nowych,ciekawych kolekcji w tym wanny i kabiny prysznicowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2016, 21:43

A ja wybrałbym kabinę. Dla mnie to o wiele większa wygoda i szybsza sprawa. Najpiekniejszymi kabinami jakie widziałem może pochwalić się Kermi. Fila od razu trafiła w nasz gust i tak się stało, że już jest z nami od roku. Pięknie wykończona z elementów i zawiasów najwyższej jakości

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2016, 23:05

Wanna z hydromasażem w której można wziąć prysznic;) a w ogóle moim marzeniem jest żeby była jeszcze podgrzewana, żeby woda miała stałą temperaturę i nie robiła się zimna, ale wtedy bym z niej nie wyszła chyba nigdy;D

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 15:37

Nie wiem czy taka wanna, z masażem by mnie zadowoliła. Zdecydowanie bardziej bym wolała od czasu do czasu udać się do specjalisty na taki masaż leczniczy jak oferują na www.drenazlimfatyczny.waw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2016, 18:09

mam w domu kabinę z hydromasażem i szczerze uważam to za wyrzucenie pieniędzy w błoto. Kurcze jakoś nie mam czasu na użytkowanie tego dodatku. :) Może raz sobie to uruchomiłem aby sprawdzić jak działa i tyle. Może gdybym mieszkał sam i miał więcej czasu to częściej bym korzystał. Nie wiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2016, 13:25

Moim zdaniem wanna jest lepszym pomysłem. Tak naprawdę szybko przestaniesz korzystać z tego hydromasażu i będzie to strata pieniędzy. A tak, mozesz spokojnie cieszyć się wygodą wanny. Jak potrzebujesz to fajna ceramika łazienkowa jest do kupienia tutaj http://lazienki-szydlowski.pl/ceramika.html ja u siebie całą łazienkę stąd wyposażyłem ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Plakaty na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • karma Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Mój kumpel z pracy opowiadał o tym na niedzielnym grillu w Krakowie. Pokazał mi ekran telefonu. Zwróciłem uwagę na ogromny wybór gier z żywymi krupierami. Kiedy...
  • Meble nowoczesne, czy antyki? Liczba postów: 257 Grupa: Wykańczamy... Dla tych którzy nie maja czasu na wizyty u projektanta polecam projektowanie online https://projektowanie-wnetrz-online.pl naprawdę się sprawdza
  • Klimatyzacja Liczba postów: 120 Grupa: Wykańczamy... W działalności Klima4You istotną rolę odgrywa kompleksowe podejście do projektowania systemów regulacji temperatury w budynkach. Firma nie ogranicza się wyłączn...
  • Rynny Marley Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Szukając nowego kasyna online, zdałem sobie sprawę, że wygodniej będzie najpierw sprawdzić niezależną ocenę niż wybrać stronę na chybił trafił. Podczas moich po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21389 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */