wiertarko-wkrętarka udarowa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

5 października 2020, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy warto brać model z udarem? czy udar we wkrętarko-wiertarce akumulatorowej wystarczy do wywiercenia w silikacie/betonie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2020, 21:05

Ja bym brał udarową, uzywam w pracy modelu od AEG BSB18CBL-0, widze ze w strefie marek na allegro w dobrej cenie można dorwać. Jest mocna, bez problemu radzi sobie z takimi materiałami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2024, 09:15

Wiertarko-wkrętarka Udarowa 18V DHP453Z Makita. Zajefajny sprzęcior. Bardzo ułatwia prace remontowe czy składanie mebli. Jak miałem złożyć 3 szafki narzędziami ręcznymi, to na drugi dzień kupiłem wkrętarkę i zaraz robota poszła. Teraz jak trzeba gdzieś wywiercić dziurę pod obrazek/półke, to nie ma problemu (nawet zbrojona ściana przy rozbiórce się poddała w końcu)
Zobacz sobie z kuponem do media expert https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-raba towe/mediaexpert Kupisz o wiele taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 388 Grupa: Trudne tema... Od dłuższego czasu lokuje pieniądze w złoto.
  • klimatyzator w biurze jaki? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam klimatyzacji do małego biura (ok. 50–60 m², kilka pomieszczeń). Co lepiej – pojedyncze splity czy multi-split? I jakie firmy warto brać pod uwagę, żeby t...
  • kontenery budowlane Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Potrzebowałem kontenera na plac budowy, żeby mieć bezpieczne miejsce na dokumenty i narzędzia. Trafiłem na kontenery budowlane i okazały się strzałem w dziesiąt...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 374 Grupa: Trudne tema... Ciężko mi teraz znaleźć czas na moje hobby. Po prostu go nie mam. Mam czas na gry tylko okazjonalnie. I nawet wtedy nie są to gry strategiczne ani nawet strzela...
  • Montaż haków holowniczych Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku hak był potrzebny głównie pod bagażnik rowerowy, ale szybko okazało się, że to przydaje się do wielu rzeczy. Sprawdziłem Haki holownicze od Pez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20346 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >