własna firma

« Powrót do grupy: Zapytanie.pl

dziś, 12:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Prowadząc firmę, coraz bardziej zwracam uwagę na to, żeby procesy były nie tylko szybkie, ale też powtarzalne i przewidywalne. W praktyce często okazuje się, że najprostsze rozwiązania sprawdzają się najlepiej. U mnie dużą rolę odgrywają klasyczne narzędzia, takie jak klucze dynamometryczne mechaniczne – są solidne i dają pewność działania w codziennej pracy. Przy okazji znalazłam to: https://torqueshop.eu/klucze-dynamometryczne- mechaniczne Macie podobne podejście, czy raczej inwestujecie głównie w bardziej zaawansowane technologie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• kamień ozdobny Liczba postów: 3 Grupa: Zapytanie.p... Planuję niewielką zmianę w domu i rozważam zastosowanie kamienia ozdobnego na jednej ze ścian. Efekt wizualny bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się nad trwa...
  • biuro projektowe Liczba postów: 2 Grupa: Zapytanie.p... Myślę o współpracy z biurem projektowym i zastanawiam się, na co najbardziej zwrócić uwagę przy wyborze. Portfolio to jedno, ale chyba równie ważna jest komunik...
  • moskitiera Liczba postów: 2 Grupa: Zapytanie.p... Zastanawiam się nad założeniem moskitier, bo latem przy otwartych oknach robi się u mnie trochę uciążliwie. Widzę, że jest sporo opcji – ramkowe, rolowane, drzw...
  • własna firma Liczba postów: 1 Grupa: Zapytanie.p... Prowadząc własną firmę, coraz częściej widzę, że największym wyzwaniem nie jest sama realizacja projektów, tylko ogarnięcie wszystkiego wokół – zadań, delegacji...
  • garaże blaszane Liczba postów: 4 Grupa: Zapytanie.p... Myślę o postawieniu garażu i zaczęłam przeglądać różne opcje – od blaszanych po bardziej solidne konstrukcje. Każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, dlatego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21356 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */