zestaw

« Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .

20 maja 2012, 14:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Znalazłem taki ładny zestaw, wkrętak pistoletowy razem z 19 bitami, z resztą tutaj link:http://tuznajdziesz.pl/produkty/produkt/wkretak-pistole towy-grzechotkowy-w-zestawie-bahco-808050p-25-24663,2125/
co o nim myślicie? Nadaje się na zakup do robótek w domu? :) Czekam na wasze opinie, bo od dawna takie coś zamierzałem kupić. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2012, 15:45

Skoro Ci się podoba i uważasz,że Ci się przyda to nie widzę powodu,żeby nie kupować. Poza tym słyszałem, że te narzędzia są bardzo dobre jakościowo i nie jednej osobie już przypadły do gustu, także kupuj śmiało.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2012, 01:45

Mam cos podobnego, ale u mnie w zestawie były tylko 2 bity, a ten widze bardziej wypasiony. Narzędzie ogólnie fajne i dość często w użyciu, wiec jeśli nie kosztuje fortuny, to kupuj, będziesz zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2012, 13:20

Co do cen to jeszcze poszukaj w internecie może na innych stronkach masz taniej. Czasami są promocje albo rabaty, tylko trzeba dobrze szukać.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2012, 13:23

takiego sprzetu akurat nie posiadam, ale mam pare drobiazgor z tej firmy- do tej pory sie sprawuja dobrze, nic mi sie jeszcze nie popsulo ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2012, 23:25

Zestaw bardzo ciekawy, jeżeli masz fundusze to kupuj. Z tą firmą nigdy nie miałem do czynienia ale mam sporą kolekcję narzędzi NEO TOOLS - nie za drogie lecz naprawdę porządne. Dla zainteresowanych:
http://megastore.pl/15425,Koncowka-wkretakowa-Neo-i-nasadki- z-uchwytem-1-4-kpl-42szt-.html

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2012, 15:28

Szczerze mówiąc to ja również nie miałem styczności z narzędziami tej firmy,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Opinie takze sa podzielone.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2012, 18:14

Wiesz co,jeżeli szukasz dobrych i niezawodnych narzędzi,to proponuję szukać w sklepach internetowych. Masz największy wybór,a ceny też atrakcyjne,np u nas na Narzedziowy.pl w razie pytań chętnie odpowiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 14 Grupa: narzedzia b... Pomyśl nad firmą Vander — mają duży asortyment narzędzi na jednej baterii, a w razie problemów serwis działa szybko. Sam mam kilka sprzętów tej marki i do użytk...
  • Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
  • Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
  • Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o p... Liczba postów: 41 Grupa: narzedzia b... My się budujemy sami. I jesteśmy zdani sami na siebie na budowie. U nas mój Tato jest budowlancem i to on jest głową wszystkiego. My z mężem wykonujemy te ciężk...
  • jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20056 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 266

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >