offline NiebanalnyMebel praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mazgaj kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Co do cegły jako materiale wykończeniowym np na ściany,to jestem bardzo pozytywnie nastawiona bo już sama w sobie stanowi o znakomitej ozdobie i prezentuje się bardzo ciekawie. Warto pomyśleć też o dodatkach podczas urządzenia mieszkania,polecam www.KamilaMeble.pl gdzie znajdziecie stylowe,oryginalne krzesła i fotele. |
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:34 | |
|
| |
offline OkimGo praktykant
|
|
|
| |
offline Mela doświadczony
|
Moja mama również nie jest zwolenniczką cegły, bo jest dla niej synonimem niewykończonego wnętrza - może to kwestia mentalności? Osobiście jestem zwolenniczką tego materiału, ponieważ daje ogromne możliwości, a wnętrze nabiera oryginalnościhttp://perfectspace.pl/zoliborz120m-3-pokoje-s oft-loft/ |
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:35 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Vitre.net.pl doświadczony
|
|
|
| |
offline lara doświadczony
|
Jak dla mnie super, ponieważ jestem wielką fanką loftów. Podobają wam się inwestycje w takim klimacie? |
| Ten post był edytowany przez lara dnia: 8 października 2015, 10:10 | |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 6 października 2015, 13:01 | |
|
| |
offline mitronak praktykant
|
Podobno ładne jest to, co się komu podoba :) Cegła
oczywiście nie do że każdego wnętrza będzie
pasowała. |
|
| |
offline Kenny majster
|
|
|
|
Cegła we wnętrzu mieszkania
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
- Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
- Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...