![]() Gość: piotrekputkowski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Tadeuszek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() My-house.com.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: RomanNO praktykant |
|
| |
![]() Gość: kominus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: alutkamn praktykant |
|
|
Balustrady i poręcze schodów - aranżacyjne hity w 2017 r.
«
Powrót do artykułu: Balustrady i poręcze schodów -... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... Ja drzwi w domu wymieniałem kilka lat temu ale faktycznie coraz częściej myślę o tym, aby znów je wymienić.. trochę są zjechane i niestety nie są w 100% nieprze...
- Drewno wiecznie modne: Elewacje z klasą na pokolen... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Bardzo inspirujący artykuł! Drewno na elewacjach rzeczywiście ma niepowtarzalny urok i klasę, która nie przemija z czasem. Cieszę się, że coraz więcej inwestoró...
- Nie tylko drewno, szkło i beton. We wnętrzach kró... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Ciekawy artykuł, który dobrze pokazuje rosnącą rolę tworzyw sztucznych w budownictwie! Warto jednak wspomnieć, że obok nowoczesnych materiałów syntetycznych, tr...
- Elewacja domu Liczba postów: 153 Grupa: Budowa i re... A mnie interesuje montaż elewacji,a w sumie to nawet projekt - bo przyznam się, że nie mam jakoś pomysłów na swój dom. Nie wiem czy dobrz...
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 46 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...