Co sądzicie o ciśnieniowej szczotce klozetowej?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 sierpnia 2010, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy spotkaliście się z czymś takim jak ciśnieniowa szczotka klozetowa? Słyszałam że o wiele bardziej higienicznie czyści się toaletę. Gdzie można kupić coś takiego i co sądzicie o takim sprzęcie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2010, 10:46

No obiło mi się coś costatnio o uszy, ale szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć, niby bardziej higieniczna i wogóle ale zastanawiam się czy to nie jest czasem kolejny chwyt marketingowy który okarze się klapą, nie będę tutaj czegokolwiek kwestionował ale być może właśnie tak jest ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2010, 10:37

Ooo a ja nie słyszałam o czymś takim ale zaintrygował mnie ten temat ;) Tak właściwie to zastanawiam się jak miałoby takie urządzenie działać? Wydaje mi się iż tak ogólnie to całkiem niegłupi wynalazek.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2010, 10:40

Taka ciśnieniowa szczotka usuwa nieczystości za pomocą sporego ciśnienia wody. Dzięki temu unikasz nieprzyjemnej funkcji szorowania zwykłą szczotką.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2011, 09:46

Bardzo fajny pomysł, czy ktoś może wie gdzie takie rozwiązanie można kupić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2011, 12:57

ja spotkałem się z czymś takim w Indochinach, tam w zasadzie nie ma takich zwykłych szczotek

Instalacje solarne

Ten post był edytowany przez jammal dnia: 6 maja 2011, 12:58
Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2011, 11:23

A możesz opisać nieco szerzej na jakich zasadach działa taka szczotka oraz ile kosztuje? A kupić można napewno w sklepach internetowych,to nie problem.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2011, 17:48

To niezły pomysł, choć ja zdecydowanie daję sobie radę z takimi zwykłymi :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 14:29

Dla większości z nas wystarczy taka zwykła szczotka,ale jednak zaciekawił mnie ten temat. Ktoś wie może ile kosztuje ta szczotka ciśnieniowa?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 15:47

I w ogole co to jest ??? :D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...
  • Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
  • pomysł na przedpokój Liczba postów: 61 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś szuka sposobu na lepszą organizację przedpokoju, to warto zajrzeć na stronę i-meble https://i-meble.eu/pl/196-meble-do-przed pokoju, bo mają tam szafy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20456 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >