offline ![]() blackhorse doświadczony
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
Tynk silikatowy jest stosunkowo drogi, lecz nie elektryzuje
się - plus jest taki, że nie będzie na nim |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Dafun praktykant |
|
| |
![]() Gość: Dafun praktykant |
|
| |
offline ![]() rutkowskamonika doświadczony
![]() |
Ja mam tynk ocieplający kładziony bardzo równiutko agregatem tynkarskim bmbserwis.eu Wygląda bardzo ładnie już 8 lat. Może to też kwestia dobrania koloru. Jeśli chcesz wiedzieć jaki to agregat, to zajrzyj tu:http://bmbserwis.eu/oferta-wynajmu/agregaty/7 -agregaty-tynka rskie.html. |
Ten post był edytowany przez rutkowskamonika dnia: 13 kwietnia 2015, 14:18 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() poldsi inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Ozzy fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
![]() |
Można również zastosować dodatkowo sztukaterię
elewacyjną. W zależności od charakteru fasady, czy jest
bardziej nowoczesna czy bardziej klasyczna istnieją
różnorodne kształty, które komponują się z każdym
stylem. |
| |
offline ![]() SprytnyMajsterkowicz majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Ozzy fachowiec
![]() |
|
|
Elewacja - pomocy
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
- Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
- Sklep internetowy Liczba postów: 246 Grupa: Wykańczamy... Hej, znalazłam coś fajnego na stronie Aldi, przeglądałam ich lokalizacje sklepów i trafiłam na ten link: https://www.aldi.pl/informacje-dla-klien ta/wyszukiwarka...
- gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 193 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...
- Polscerolki Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Witam, chcecie znaleźć dobre wrotki w Polsce? W takim razie tutaj są najlepsze opcje wyboru wrotek, jestem bardzo zadowolony z tego co tutaj wybrałem, wrotki są...