offline ![]() Imagination praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Imagination praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() roma praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() halszka praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: filigranek praktykant |
|
| |
![]() Gość: zuzka praktykant |
|
| |
![]() Gość: asdf praktykant |
|
| |
offline ![]() wxyz praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Mariolka praktykant |
Chodzi pewnie o AGH albo o politechnikę… Ale to chyba jakieś nieudane tłumaczenie z języka angielskiego, bo po polsku ta nazwa jakoś nie funkcjonuje ;) Co do mieszkań w AC to słyszałam, ze ta firma developerska jest bardzo ok. podobno jasne umowy, wszystko w terminie i ze splacili kredyt pod budynek. Kiedyś rozglądałam się tam za mieszkaniem, ale w koncu się nie zdecydowałam… teraz troche żałuję, bo w końcu nic nie kupiłam, a kasa trochę się rozeszła ;( |
|
Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie? Najlepsze lokalizacje.
«
Powrót do artykułu: Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie?... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Czy własny apartament nad morzem to dobra inwestyc... Liczba postów: 142 Grupa: Inwestycje Albo jako inwestycja pod zarobek z ruchem turystycznym. Na wakacje zawsze się pojedzie, wiec dobra lokalizacja, fajne widoki, bliskość atrakcji to podstawa. Tak...
- Nowoczesne hale magazynowe - jedna już wynajęta! Liczba postów: 223 Grupa: Inwestycje Nie sądziłam, że hala magazynowa może być tak uniwersalna. Spotkałam się z zastosowaniem nie tylko jako magazyn, ale też jako warsztat, biuro, a nawet mały show...
- Rynek kruszyw musi być elastyczny Liczba postów: 94 Grupa: Inwestycje Jeżeli jesteśmy w temacie kruszyw to ze swojej strony polecam zapoznać się z oferta firmy, która oferuję takie usługi jak : analizy składu gruntów oraz kruszyw....
- Baltic Plaza Hotel Medi SPA i nowoczesna baza SPA... Liczba postów: 11 Grupa: Inwestycje Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego hotel Poznań Włoski - targi poznańskie hotele . Moim zdaniem ten hotel posiada...
- Bardzo oryginalne hotele Liczba postów: 49 Grupa: Inwestycje Z dziećmi zawsze trudno zaplanować weekend tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. Ale trafiłam na bardzo fajny przegląd rodzinnych atrakcji na Kaszubach https://www...