Straty wody to problem, który dotyczy głównie firmy wodociągowe, które z tego powodu często mają ogromne straty. Straty wynikają z faktu, iż sporo wody nie trafia do dystrybucji, czyli do klienta. Nasza firma, dzięki doświadczeniu, specjalnemu oprogramowaniu modeluje sieci kanalizacyjne i wodociągowe w celu obniżenia strat wody. https://modelowaniesieci.pl/
Gospodarowanie wodami opadowymi
Ostatnio na forum
- Parking Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Przy większym parkingu dobrze sprawdza się połączenie kilku prostych rozwiązań - szlabanów, kamer rozpoznających tablice i tablic pokazujących dostępne miejsca....
- Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 115 Grupa: Trudne tema... Swoją drogą, jak to jest z tymi lekarzami, szczególnie w takich dziedzinach jak chirurgia oka? Ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który miał problem z wzrokiem i...
- Firma produkcyjna Liczba postów: 73 Grupa: Trudne tema... Temat prawidłowego smarowania urządzeń często pojawia się dopiero wtedy, gdy wystąpią pierwsze awarie lub przestoje. Z mojego doświadczenia wynika, że odpowiedn...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 745 Grupa: Trudne tema... Wsparcie psychologiczne może pomóc zarówno w trudnych życiowych sytuacjach, jak i w lepszym poznaniu samego siebie. Dlatego polecam taki wybór jak Poradnia Zdro...
- Agencja marketingowa Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Strona jest, social media są prowadzone, ale klientów z internetu nadal mogłoby być więcej. Zaczęłam zastanawiać się nad k...