offline budownictwook praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline MartynaCon inżynier
|
Jeśli czeka Was egzamin na uprawnienia budowlane, to warto
sobie rozwiązać te testy na uprawnienia-budowlane.com |
|
| |
| Reklamy Google |
Interbud Tomasz Romanowski Elbląg
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Kolumny betonowe, słupy , podpory, filary Liczba postów: 13 Grupa: Firmy budow... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu trafiłem na ofertę Baukrane - producent szalunkó...
- toczenie cnc Liczba postów: 73 Grupa: Firmy budow... Przy obróbce stali nierdzewnej często pojawia się problem korozji, który może wynikać z zanieczyszczenia powierzchni cząstkami żelaza. W branży metalowej stosuj...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 342 Grupa: Firmy budow... Nie wiem jak wy, ale ja miałam ostatnio mały dramat ze wzorkami. Szukałam nowego optyka, bo mój stary chyba już nie ogarnia. Wpadłam na stronę i znalazłam bardz...
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 80 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Instalacja smart home Małopolska Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Użytkownik Fijal14 napisał: Ktoś zna jakąś firmę w Myślenicach, która oferuje kompleksową instalację smart home? Chodzi mi o coś, co obejmuje doradztwo, instala...