Gość: mirek345 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
czy te serwery które polecacie to nadal są polecane i ok ?
|
|
| |
Gość: WPmaniak.pl praktykant |
WPmaniak.pl poleca Smarthost.pl. Szybkie serwery i dobre wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
|
|
| |
offline Rios inżynier
|
Szczerze mówiąc, dopiero niedawno zrozumiałem, jak duże znaczenie ma wybór odpowiedniej infrastruktury pod stronę. Kiedy trafiłem na ekupon na domeny i hosting WWW, pomyślałem, że to dobry moment, żeby uporządkować swoje projekty. Potem natknąłem się na ekupony na serwery VPS i hosting Linux i zacząłem zagłębiać się w temat VPS. Czy ktoś z was przesiadł się z klasycznego hostingu na VPS? Jakie były największe wyzwania? Zastanawiam się też, czy Linux jako środowisko to konieczność, czy raczej kwestia preferencji. Dla mnie to wciąż trochę czarna magia, ale widzę, że daje ogromne możliwości. |
|
| |
offline szefowa1 inżynier
|
Moim zdaniem takie sprawy warto powierzyć https://www.iq.pl |
|
|
Jaki hosting wybrać?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 528 Grupa: Trudne tema... Ja zawsze lubię sprawdzić ranking przed zamówieniem diety pudełkowej. Ostatnio przeglądałam dietypudelkowekalisz.pl i całkiem szybko udało mi się zawęzić wybór....
- gdzie kupujecie akcesoria samochodowe? Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... Lubię, kiedy wszystkie najważniejsze informacje są zebrane w jednym miejscu. Na AutokosmetykaRanking.pl znalazłam rankingi kosmetyków samochodowych, poradniki i...
- jaki telefon? Liczba postów: 50 Grupa: Trudne tema... Nie sądziłam, że wybór odpowiedniego powerbanka może być aż tak skomplikowany. Dopiero po przeczytaniu kilku wpisów na Power-Pack.pl zrozumiałam, dlaczego pojem...
- Czym jest skuteczne oszczędzanie pieniędzy? Liczba postów: 33 Grupa: Trudne tema... Znajoma poleciła mi Blix i przyznam, że bardzo mi się spodobało. Wszystkie gazetki promocyjne mam w jednym miejscu i nie muszę już przeglądać stron każdego skle...
- Agencje ochrony Liczba postów: 409 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.