Gość: mirek345 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
czy te serwery które polecacie to nadal są polecane i ok ?
|
|
| |
Gość: WPmaniak.pl praktykant |
WPmaniak.pl poleca Smarthost.pl. Szybkie serwery i dobre wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
|
|
| |
offline Rios inżynier
|
Szczerze mówiąc, dopiero niedawno zrozumiałem, jak duże znaczenie ma wybór odpowiedniej infrastruktury pod stronę. Kiedy trafiłem na ekupon na domeny i hosting WWW, pomyślałem, że to dobry moment, żeby uporządkować swoje projekty. Potem natknąłem się na ekupony na serwery VPS i hosting Linux i zacząłem zagłębiać się w temat VPS. Czy ktoś z was przesiadł się z klasycznego hostingu na VPS? Jakie były największe wyzwania? Zastanawiam się też, czy Linux jako środowisko to konieczność, czy raczej kwestia preferencji. Dla mnie to wciąż trochę czarna magia, ale widzę, że daje ogromne możliwości. |
|
|
Jaki hosting wybrać?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 387 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Potrzebuje porady prawnej Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Witam. Sprawa wygląda następująco: od 1992 roku mieszkam w domu, który formalnie w księgach wieczystych wciąż widnieje na moich nieżyjących dziadków. Przez cały...
- Metalizowanie próżniowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Metalizowanie próżniowe pozwala osiągnąć bardzo atrakcyjne efekty wizualne. Produkty wyglądają bardziej premium i nowocześnie. Metalizacja plastiku jest szeroko...
- Agencja marketingowa Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić strone, gdzie znajdziecie ofertę agencja interaktywna quality factor , świadczącej kompleksowe usługi związane z marketingiem...
- Kredyt na remont Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Dobry wieczór! Bardzo doceniam Twoje zachowanie i szukam świetnej opcji w postaci platformy do obstawiania zakładów online. Jak zwykle, nie wiem nic o https://c...