Gość: mirek345 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
czy te serwery które polecacie to nadal są polecane i ok ?
|
|
| |
Gość: WPmaniak.pl praktykant |
WPmaniak.pl poleca Smarthost.pl. Szybkie serwery i dobre wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Mixon fachowiec
|
Siemka! Chciałbym stworzyć serwer Minecraft na modach, ale nie wiem, które paczki są najbardziej stabilne i warte uwagi. Zastanawiam się nad modami technicznymi jak IndustrialCraft, ale może są inne, które bardziej urozmaicają rozgrywkę? Dodatkowo, obawiam się, że nie każdy hosting poradzi sobie z dużą ilością modów. Trafiłem na ofertę https://www.minehost.pl/offer/minecraft i zastanawiam się, czy to dobry wybór pod serwer modowany. Jakie mody polecacie i na co zwracać uwagę przy ich instalacji? |
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
|
|
|
Jaki hosting wybrać?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Konferencja - Warszawa i okolice Liczba postów: 51 Grupa: Trudne tema... Najlepszą ofertę organizacji konferencji, szkoleń, wyjazdów integracyjnych, gali, jubileuszy, pikników firmowych, eventów dla dzieci i wiele więcej posiada firm...
- Deweloper Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... Osiedle Wzgórze Gustawa to nowoczesna inwestycja mieszkaniowa w spokojnej części Krakowa, położona na wzniesieniu z pięknymi widokami i dostępem do terenów ziel...
- Gdzie kupić akcesoria CNC Liczba postów: 66 Grupa: Trudne tema... Osobiście wielokrotnie korzystałem z usług firmy PERA - obróbka wibrościerna , która oferuje kompleksowe usługi z zakresu odlewów metali kolorowych i obróbki CN...
- Moda Liczba postów: 156 Grupa: Trudne tema... Niezwykle atrakcyjną ofertę takich produktów jak m.in. marynarki, kurtki, koszule, spodnie, szorty sukienki, obuwie, piżamy, torebki, rajstopy, szale, biżuterię...
- Gry komputerowe Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Nowe platformy umożliwiają połączenie ekscytacji gier online z analityką wydarzeń sportowych. Możesz studiować kształt zespołów, porównywać współczynniki i spra...