Gość: mirek345 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
czy te serwery które polecacie to nadal są polecane i ok ?
|
|
| |
Gość: WPmaniak.pl praktykant |
WPmaniak.pl poleca Smarthost.pl. Szybkie serwery i dobre wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
|
|
| |
offline Rios inżynier
|
Szczerze mówiąc, dopiero niedawno zrozumiałem, jak duże znaczenie ma wybór odpowiedniej infrastruktury pod stronę. Kiedy trafiłem na ekupon na domeny i hosting WWW, pomyślałem, że to dobry moment, żeby uporządkować swoje projekty. Potem natknąłem się na ekupony na serwery VPS i hosting Linux i zacząłem zagłębiać się w temat VPS. Czy ktoś z was przesiadł się z klasycznego hostingu na VPS? Jakie były największe wyzwania? Zastanawiam się też, czy Linux jako środowisko to konieczność, czy raczej kwestia preferencji. Dla mnie to wciąż trochę czarna magia, ale widzę, że daje ogromne możliwości. |
|
| |
offline szefowa1 inżynier
|
Moim zdaniem takie sprawy warto powierzyć https://www.iq.pl |
|
|
Jaki hosting wybrać?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 236 Grupa: Trudne tema... Sam używam szczoteczki elektrycznej i faktycznie dużo lepiej radzi sobie z usuwaniem osadu niż zwykła. Jeśli ktoś myśli o wyraźniejszym efekcie, warto najpierw....
- profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 138 Grupa: Trudne tema... Regularna profilaktyka stomatologiczna to najprostszy sposób, żeby uniknąć poważniejszego leczenia w przyszłości, a mimo to wiele osób odwiedza dentystę dopiero...
- Dinosaur Game: A Timeless Test of Timing and Focus Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Dinosaur Game is a fast-paced endless runner that challenges players to guide a pixelated dinosaur through a dangerous desert. The character runs forward automa...
- Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Swoją drogą, jak to jest z tymi lekarzami, szczególnie w takich dziedzinach jak chirurgia oka? Ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który miał problem z wzrokiem i...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 733 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://www.fitpark.pl/oferta-silowni-ze wnetrznych/dla-dzieci , na której znajdziecie ofertę firmy....