Jaki hosting wybrać?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

22 marca 2018, 22:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Hostingów do wyboru mamy dzisiaj wiele. Fajną opcją jednak bez wątpienia jest chmura, dostępna w http://www.arubacloud.pl/cloud-backup/ceny.as px .
Przede wszystkim oferta ArubaCloud jest największym tego typu rozwiązaniem w Europie, posiada wysokie standardy zabezpieczeń, a jednocześnie użytkowanie clouda jest wygodne i przyjazne dla użytkowników.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2018, 15:55

Hekko to jest pewniak. Tyle lat, ile siedzimy na tym serwerze, a tam dalej ta sama sytuacja. Ogólnie - nie mamy z nimi żadnych problemów, działa to jak powinno, support odpowiada natychmiastowo. Z naszej perspektywy to jest po prostu kawał solidnej, godnej uwagi usługi. Ale spoko - sami testujcie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2018, 16:47

Wolę Firehost. To byłoby chore, gdybym przeszła na inny hosting w sytuacji, kiedy mam dobrą usługę i mało za nią płacę.
Czyż nie? ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2018, 15:49

I też podobnie - nie mam zamiaru zmieniać hostingu, z którego jestem zadowolony.
Skoro przez tyle lat działał nam jak należy, to po co mamy brać pod uwagę inne serwery? To jest totalnie pozbawione sensu. Mylę się?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2018, 09:11

Jak zależy ci na dobrej relacji ceny do jakości to sprawdź Progreso. Przetestujesz przez 30 dni, a jak się spodoba to w ofercie mają kilka całkiem niezłych promocji. No i cena nie rośnie tak dramatycznie w kolejnych latach, jak ma to miejsce w przypadku innych hostingów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2018, 23:02

Moim zdaniem jesli chodzi o na prawdę dobrej jakości i stabilny hosting, warto zainteresować się ofertą od Hekko. Mają na prawdę świetnej jakości usługi, które wbrew pozorom nie są takie drogie i własnie to przekonało mnie do nich!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2018, 15:57

Hekko jest stabilne i głównie o to w nich chodzi.
Nie jest łatwo znaleźć serwer, który da takie parametry, w takiej cenie i przez tyle lat będzie działać niezawodnie.
Ale to chyba wszyscy doskonale wiedzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2018, 17:38

Firehost mnie zadowala, nie ma żadnych problemów. Współpracujemy z nimi od dawna.
Jest w porządku, mamy wiele serwisów. Po co mielibyśmy cokolwiek zmieniać?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2018, 11:56

Tani i na prawdę dobry hosting, z którym przez półtorej roku użytkowania ani razu nie miałem problemu to https://www.cal.pl/hosting-serwery-shared . Jestem wybrednym i momentami upierdliwym klientem, także na początku gdy mało wiedziałem pisałem do nich maile z głupimi zapytaniami. Na wszystkie odpowiadali szybko, cierpliwie oraz co najważniejsze fachowo wytłumaczyli mi wszystko co potrzebowałem wiedzieć ;) Z tymi hostingami trzeba jednak trochę uważać, bo z tego co słyszałem od znajomych u niektórych firm regularnie serwery padają lub się zawieszają, a kontakt z administratorami hostingu bywa ciężki. Najgorzej w takiej sytuacji jeśli chodzi o sklepy internetowe, bo tracisz klientów gdy serwer Ci padnie. Warto wykupić taki serwer, który ma większą pojemność np. 50GB przynajmniej. Podrzucam Wam artykuł https://infostrow.pl/biznes/pojemnosc-serwera -ktory-wybrac/cid,79844,a o tym, jak ważna jest pojemność serwera. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2018, 20:57

My hosting do naszej strony internetowej zamawialiśmy w firmie https://www.eniteo.pl, ponieważ ze wszystkich ofert, z jakimi się zapoznaliśmy, ta była zdecydowanie najbardziej atrakcyjna ;) Skorzystaliśmy z najtańszego serwera, bo taki w zupełności nam wystarczy. Kontakt z firmą bardzo miły, współpraca układa nam się bardzo dobrze, więc polecamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencje ochrony Liczba postów: 392 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 715 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie warto jest się cyklicznie badać.
  • Jaki monitoring domu wybrać? Liczba postów: 225 Grupa: Trudne tema... Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad montażem monitoringu przy domu i coraz częściej dochodzę do wniosku, że to już nie jest rozwiązanie zarezerwowane tylko dl...
  • Co sądzicie o Self Storage? Liczba postów: 123 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://rowery-colex.pl/rowery-trekkingo we , na której znajdziecie ofertę internetowego sklepu rowe...
  • Uchwyty do kuchni Liczba postów: 16 Grupa: Trudne tema... Przeglądając zdjęcia kuchni sprzed kilkunastu lat można zauważyć, że uchwyty były kiedyś znacznie bardziej ozdobne. Dziś modne są zarówno minimalistyczne rozwią...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21141 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 273

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */