Gość: mirek345 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
czy te serwery które polecacie to nadal są polecane i ok ?
|
|
| |
Gość: WPmaniak.pl praktykant |
WPmaniak.pl poleca Smarthost.pl. Szybkie serwery i dobre wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
|
|
| |
offline Rios inżynier
|
Szczerze mówiąc, dopiero niedawno zrozumiałem, jak duże znaczenie ma wybór odpowiedniej infrastruktury pod stronę. Kiedy trafiłem na ekupon na domeny i hosting WWW, pomyślałem, że to dobry moment, żeby uporządkować swoje projekty. Potem natknąłem się na ekupony na serwery VPS i hosting Linux i zacząłem zagłębiać się w temat VPS. Czy ktoś z was przesiadł się z klasycznego hostingu na VPS? Jakie były największe wyzwania? Zastanawiam się też, czy Linux jako środowisko to konieczność, czy raczej kwestia preferencji. Dla mnie to wciąż trochę czarna magia, ale widzę, że daje ogromne możliwości. |
|
| |
offline szefowa1 inżynier
|
Moim zdaniem takie sprawy warto powierzyć https://www.iq.pl |
|
|
Jaki hosting wybrać?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 392 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 715 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie warto jest się cyklicznie badać.
- Jaki monitoring domu wybrać? Liczba postów: 225 Grupa: Trudne tema... Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad montażem monitoringu przy domu i coraz częściej dochodzę do wniosku, że to już nie jest rozwiązanie zarezerwowane tylko dl...
- Co sądzicie o Self Storage? Liczba postów: 123 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://rowery-colex.pl/rowery-trekkingo we , na której znajdziecie ofertę internetowego sklepu rowe...
- Uchwyty do kuchni Liczba postów: 16 Grupa: Trudne tema... Przeglądając zdjęcia kuchni sprzed kilkunastu lat można zauważyć, że uchwyty były kiedyś znacznie bardziej ozdobne. Dziś modne są zarówno minimalistyczne rozwią...