![]() Gość: asdxcv praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() szuracz doświadczony
![]() |
Ja już znalazłem dom dla siebie - luksusowa rezydencja nieopodal Gdyni El Presidente - czyli jedna z willi projektu Tesoro Ivory Residences |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: WalterMom praktykant |
|
| |
![]() Gość: WalterMom praktykant |
|
| |
![]() Gość: Piotr praktykant |
projekt domu najlepiej wybrać taki który spełni nasze oczekiwania polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy klei farb pap pianek gipsów betonów czajników środków HG artykułów BHP węży zraszaczy artykułów BHP żyrandoli luster podświetlanych kompresorów grabi motyk wózków silikatów zapraw suchych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |
Jaki projekt domu wybrać? Czym się kierować? Jak pogodzić wszystkie oczekiwania - założenia funkcjonalne i ekonomiczne
«
Powrót do artykułu: Jaki projekt domu wybrać? Czym... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Elewacja domu Liczba postów: 154 Grupa: Budowa i re... A mnie interesuje montaż elewacji,a w sumie to nawet projekt - bo przyznam się, że nie mam jakoś pomysłów na swój dom. Nie wiem czy dobrz...
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 47 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re... Choosing external doors is definitely a big decision – so many factors to balance, from security to style and insulation! It's almost like trying to pick the pe...
- Drewno wiecznie modne: Elewacje z klasą na pokolen... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Bardzo inspirujący artykuł! Drewno na elewacjach rzeczywiście ma niepowtarzalny urok i klasę, która nie przemija z czasem. Cieszę się, że coraz więcej inwestoró...
- Nie tylko drewno, szkło i beton. We wnętrzach kró... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Ciekawy artykuł, który dobrze pokazuje rosnącą rolę tworzyw sztucznych w budownictwie! Warto jednak wspomnieć, że obok nowoczesnych materiałów syntetycznych, tr...