Warto wykorzystać konfigurator dell i poprzez niego wybrać urządzenie dla swojej firmy?
Konfigurator Dell
Ostatnio na forum
- profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 139 Grupa: Trudne tema... Warunki w jamie ustnej nie są stałe. Po utracie zębów kość i dziąsła stopniowo zmieniają swój kształt. Dotyczy to szczególnie osób, które od wielu lat noszą pro...
- Taxi Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jak radzicie sobie z transportem, kiedy trzeba dostać się z Konstancina do Warszawy albo wrócić późnym wieczorem? Zastanawiam się nad korzystaniem z taksówki, s...
- Prawo restrukturyzacji Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś z Was miał okazję przechodzić przez proces restrukturyzacji firmy? Interesuje mnie przede wszystkim to, kiedy warto zdecydować się na takie rozwiązanie...
- Jak nadać paletę kurierem? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Swoją drogą, ostatnio miałam dość sporo paczek do wysłania za granicę, a zamawianie kuriera to było dla mnie zawsze wyzwanie. Natknęłam się na https://taniapacz...
- Czy warto wybrać DJ'a na wesele? Liczba postów: 137 Grupa: Trudne tema... Zastanawiając się nad weselem, warto pomyśleć o tym, jaką atmosferę chcemy stworzyć. Ja pamiętam jedno wesele, gdzie DJ rozkręcił imprezę na maksa, a goście nie...