Microcar - jakie kupić?

« Powrót do grupy: Sport

17 maja 2016, 00:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Czy znacie się może choć trochę na temacie microcar? Ja znalazłem jakieś microcar tutaj i zastanawiam się czy sa one warte kupna... CO o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2016, 18:06

Microcary są przydatne dla krótkich przejażdżek, gdzie nie chcemy spalać dużo paliwa. Jednakże dla długich rodzinnych wyjazdów mogą być one kłopotliwe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2017, 00:24

Bardzo ciekawa koncepcja.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2017, 15:21

Wiele jest ogłoszeń na różnych portalach aukcyjnych - może tam coś znajdziesz hm?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2017, 14:52

Pierwszy raz słyszę o czymś takim

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ktoś biega? Liczba postów: 348 Grupa: Sport ставки бет nauczył mnie, że szczęście nie jest najważniejsze. Najważniejsza jest logika, strategia i spokój. Kiedyś grałem chaotycznie, ale kiedy zrozumiałem, j...
  • Wynajem samochodu z OC sprawcy Liczba postów: 38 Grupa: Sport A czy wiecie, co zrobić, jeśli auto ulegnie awarii? Najlepiej wezwać lawetę i dowieźć auto do warsztatu. Mogę polecić Wam takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa i....
  • Motoryzacja Liczba postów: 73 Grupa: Sport Od pewnego czasu szukam skutera, który będzie niezawodny i prosty w obsłudze. Przeglądając https://rometmotors.pl/skutery.html, zwróciłam uwagę na nowoczesny de...
  • zawody Liczba postów: 57 Grupa: Sport Przede wszystkim piłka nożna ma dla nas ogromne znaczenie w sporcie. Nie tylko moi zięciowie, ale niektórzy synowie moich znajomych również studiują piłkę nożn...
  • Polska liga połki nożnej Liczba postów: 66 Grupa: Sport Siedziałem w domu i chciałem spróbować czegoś nowego, więc zacząłem szukać stron do grania. Znalazłem rolldorado, które prowadziło mnie do vegas hero. Strona za...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20301 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >