offline ![]() deeuss praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez deeuss dnia: 19 grudnia 2020, 15:11 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
Patrzcie tutaj - http://inzynierowie.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: AlanStode praktykant |
|
|
Podział działki z granicą idącej po ścianie budynku
«
Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego
Ostatnio na forum
- zakres projektu w nowym prawie budowlanym -różnice... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... O dobrze wiedzieć o takich rzeczach. Ja właśnie niedługo chciałabym zacząć się budować, także wszelkie porady w tym zakresie bardzo mi się przydadzą. Na stronie...
- Budowa Domu Liczba postów: 28 Grupa: Ekspert pra... Przed rozpoczęciem budowy domu warto zadbać o właściwe zbadanie podłoża, na którym ma zostać pobudowany dom. W tym celu należy zastosować urządzenie, dzięki któ...
- Budowa domku ogrodowego i garażu na działce rolnej... Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert pra... Dzień dobry, Dostałem w drodze darowizny 2 połączone ze sobą działki rolne o łącznej powierzchni 1600 m2. Działki są rolne tylko w teorii, dlatego, że są małe,...
- Mpzp - Budowa domu Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Witam,jestem właścicielką działki. Na jednej części stoi Stary dom, na drugiej chciałam postawić nowy budynek mieszkalny. Niestety kiedy zaczęłam dowiadywać się...
- Darowizna zagrody siedliskowej z ojca(rolnika) na... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Według mnie powinieneś udać się do dobrego notariusza. Otrzymasz wtedy pewne i aktualne informacje dotyczące przekazania darowizny. Sprawa jest dosyć poważna, d...