offline kaliber4 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jupiter praktykant
|
|
|
| |
offline Malinowy praktykant
|
Jest moc widzę że Lewandowski zaczyna się czuć liderem w zespole Bayernu mam nadzieje że poprowadzi nasz zespół ze Szkocją i Irlandią do zwycięstwa a co za tym idzie awans na euro 2016 co na to liczę bardzo bardzo! Widzie dzisiaj legia lechią 4:1 co ładny wynik mam nadzieje że teraz ciała nie da jak w tamtym roku ze słabą drużyną w 1/4 finału :D Dużo nam brakuje w piłce klubowej ale może się to w końcu zmieni... kto na tymm forum jest kibicem legii? Ja im kibicuje chociaż w pucharach ueafa czyli ligi europy słabo zaczęli ale może jeszcze coś pokażą. |
|
| |
offline jupiter praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Egon praktykant
|
|
|
| |
offline Emulsja praktykant
|
|
|
| |
offline niezapominajka praktykant
|
|
|
| |
offline adamski9 praktykant
|
|
|
| |
offline sterko8 praktykant
|
|
|
|
Polska liga połki nożnej
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- sport a choroby Liczba postów: 95 Grupa: Sport Führerschein online kaufen ohne Prüfung Kaufen Sie Ihren Führerschein ohne Prüfung in jedem EU-Land ganz einfach online in nur wenigen Tagen. Machen Sie sich....
- Czy jeździcie konno? Liczba postów: 16 Grupa: Sport Hi! I'm sharing a useful find. This is the classifieds section on Mastergrad. It's a very convenient platform for buying and selling anything related to renovat...
- Ktoś biega? Liczba postów: 354 Grupa: Sport Dzielę się swoim doświadczeniem, może komuś się przyda. Gram w kasynach online od kilku lat i wypróbowałem wiele stron. Głównymi problemami są albo opóźnione wy...
- zawody Liczba postów: 67 Grupa: Sport Nice thread — lots of fun posts and chats here! Sharing this for anyone curious about gb whatsapp apk 13.50 download and similar messaging apps
- Polska Niemcy znowu mecz Liczba postów: 31 Grupa: Sport For those looking for a decent platform without long withdrawal times, here's my pick: https://wageon-h.click/73516/8357?l=3990 &utm_source=qw I found it after a...