Usługi geodezyjne Suwałki

« Powrót do grupy: Moja budowa

13 października 2021, 14:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Ile powinny kosztować prywatne usługi geodezyjne Suwałki? Szukam tanich rozwiązań na małą działkę. Jeśli macie do polecenia korzystne cenowo i sprawdzone usługi geodezyjne Suwałki i okolice to będę wdzięczna za podzielenie się waszymi opiniami.

Ten post był edytowany przez antonink dnia: 13 października 2021, 14:11
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry architekt wnętrz Warszawa Liczba postów: 10 Grupa: Moja budowa ZWCAD wybraliśmy głównie ze względów praktycznych. Potrzebowaliśmy kilku stanowisk do normalnej pracy projektowej, ale bez pakowania dużego budżetu w oprogramow...
  • Jaki sklep meblowy polecacie Liczba postów: 11 Grupa: Moja budowa Jeśli ktoś szuka dobrego sklepu meblowego, to od siebie polecam https://segameble.pl/ Mają szeroki wybór nowoczesnych i praktycznych mebli, od zestawów do salon...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 254 Grupa: Moja budowa Moim skromnym zdaniem to remont musi swoje kosztowac.. albo dobrze albo tanio. Osobiscie tego drugiego nie radze brac pod uwage bo i tak wychodzi drozej:) Na p...
  • Technologia Liczba postów: 23 Grupa: Moja budowa Osoby zainteresowane techniką często zastanawiają się, czego warto uczyć się w kontekście robotyki. Ta dziedzina jest szeroka, ponieważ łączy elementy mechaniki...
  • Piece gazowe Liczba postów: 20 Grupa: Moja budowa Wybór pieca gazowego to decyzja, przy której ogrzewanie wody użytkowej bywa równie ważne jak sama moc grzewcza. Nowoczesne piece dwufunkcyjne łączą obie te role...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21363 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 311

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */