Potrzebuje firmy, która zajmuje się wykonywaniem instalacji fotowoltaicznych w okolicach Wrocławia. Jeśli ewentualnie możecie jakiegoś takiego wykonawcę polecić, macie kogoś sprawdzonego proszę napiszcie tutaj . Zależy mi na firmie, która wykonuje takie instalacje, ale również będzie w stanie mi jako laikowi podpowiedzieć jakie rozwiązania warto wybrać.
offline miki789 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Janek25 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Logun fachowiec
|
Wybór firmy Erbud jako wykonawcy fotowoltaiki (a konkretnie farmy fotowoltaicznej) okazał się trafiony - ich profesjonalizm, doświadczenie i wysoka jakość usług zapewniły mi spokój i pewność, że projekt zostanie zrealizowany zgodnie z oczekiwaniami. Pozwoliło mi nie tylko znacznie obniżyć rachunki za prąd. Sprawdź usługę https://www.erbud.pl/farmy-fotowoltaiczne |
|
| |
Gość: Marens2000 praktykant |
The Toolwatch series starts at 350 euros and has two field-style models (the Quattro UT4 and UT4-GMT) alongside the dive watch-derived Modello Uno UT1 and UT1-GMT. The full specs are below, but the highlights here are 40mm sizing for the UT4 models and link 41.5mm link sizing for the link UT1 models (that's across the bezel; the case is 40mm wide). All four versions have 300 meters of water resistance, sapphire crystals, closed case backs, Super-LumiNova lume, 22mm lugs, and a lug-to-lug of 49mm. |
|
|