offline KamilDrogowski kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Sebastian84 kierownik
|
Taka hala namiotowa, hale plandekowe to świetne rozwiązanie jeżeli w danym miejscu hala ma stać tylko określony czas. Taką halę można rozstawić bardzo szybko, demontaż też nie zajmuje dużo czasu a później można ją złożyć w innym miejscu. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Evaatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: francisnp1 praktykant |
|
|
| |
Gość: Miaatmox praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Janeatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: Sueatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: Kiaatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: Nude Shows praktykant |
|
|
| |
offline adiadi kierownik
|
Jeżeli decydujesz się na budowę hali to zainwestuj również w wentylację. Ona zadba o jakość powietrza w miejscu pracy, co docenią pracownicy. Z resztą również o takie rozwiązanie trzeba dbać. Tutaj możecie poczytać jak wygląda kwestia czyszczenia wentylacji: https://brawent.pl/czyszczenie-wentylacji-rob -to-skutecznie/. Konserwacja przeprowadzana regularnie, pozwoli utrzymać system w doskonałej jakości i to latami! |
|
|
hala namiotowa
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- naprawa komputerów Liczba postów: 57 Grupa: Firmy budow... Ja mogę Wam szczerze polecić kontakt z firmą https://multicom.szczecin.pl/ To profesjonaliści specjalizujący się w naprawie laptopów, smartfonów, tabletów oraz....
- transport hds Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Ostatnio musiałem przetransportować duży kontener na budowę i szukałem firmy z odpowiednim sprzętem. Trafiłem na transport kontenerów od JDJ Kontenery i byłem p...
- Budowa Domu Poznań Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Domy szkieletowe to nowoczesna, ekonomiczna i ekologiczna alternatywa dla tradycyjnego budownictwa. Powstają szybko, są energooszczędne, łatwe w modernizacji i....
- PS Namioty. Produkcja, sprzedaż, wypożyczalnia Liczba postów: 56 Grupa: Firmy budow... Rozmawiając o produkcji często skupiamy się tylko na samym produkcie. Jednak ważne jest też, jak go zapakujemy. Odpowiednie opakowanie nie tylko chroni towar, a...
- Budowa hali jakie koszty? Liczba postów: 779 Grupa: Firmy budow... jeśli siedzisz w temacie hal/magazynów i chcesz poczytać „po ludzku”, to tu jest baza wiedzy o projektach, odbiorach i organizacji placu. ja trafiłam na teksty....