jaki przewód do internetu, tv i telefonu?

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 stycznia 2014, 10:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Odnośnie okablowania... To będzie taka sama instalacja elektryczna/komunikacyjna jaką masz, ewentualnie operator podłączy Tobie od nich linię :) Instalacje wykonane są z tego samego tworzywa więc nie ma sensu nowych robić, jak można odprowadzić takie same.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2014, 10:16

Zajrzyj na stronę plebis.eu tam coś z pewnoscią znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2014, 10:19

polecam sklep plebis.eu mają tam bardzo dobre produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2015, 11:08

Jak dla mnie kupno telefonu na plebis.eu będzie dobrym wyborem

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2015, 15:01

Może warto zajrzeć również na www.Intersell.pl zajmujemy się technologią światłowodowa,ale chętnie pomożemy także podczas wyboru okablowania do domu,elektryka to nasza pasja oraz hobby.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2015, 11:12

Ten post był edytowany przez AldiS dnia: 21 lipca 2015, 12:47
Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2015, 13:02

jesli chodzi o instalacje elektryczne to z warszawy przychodzi mi do głowy tylko Elektro Kom. sprawdź sobie może tutaj http://www.elektro-kom.pl/oferta;instalacje-e lektryczne Masz opis ich usług, poza tym jak zadzwonisz na pewno można się dogadać co do zakresu prac i ceny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2015, 12:47

Dobre przewody i spory ich wybór ma sklep dmtrade np. kable antenowe warsztatowski.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2015, 12:28

światłowody chyba, jak już ktoś wcześniej wspomniał sprawdzają się najlepiej. U nas obecnie minęło kilka miesięcy po tym, jak był prowadzony montaż sieci światłowodowych przez http://www.telus.com.pl/oferta/swiatlowody/ - funkcjonuje to bezproblemowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2016, 13:25

najlepiej to sie dopytac w sklepie w ktorym sie kupuje. Ja zazwyczaj takie rzeczy zamawiam na http://www.smpelektro.com.pl/ i jak mam watpliwosci to sie po prostu z nimi kontaktuje i dowiaduje co i jak

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maty ceramiczne Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Quickly calculate your blood alcohol level with our accurate BAC calculator. Get fast, reliable results based on weight, gender, and drinks consumed. Stay safe.
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21025 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */